Wysłany:
2012-08-26, 16:19
, ID:
1360934
1
Zgłoś
@Pilotn22
Nie wiesz o czym piszesz. Ja jestem jak najbardziej JP i HWDP (chociaz co innego ta glupia moda z glupimi dzieciakami w tych ubraniach). Mialem doczynienia z tymi "strozami prawa", ktorzy znalezli nabita fifke(!) i cieszyli sie jakby zlapali morderce, msuialem siedziec w smierdzacej celi z smierdzacym alkoholikiem i byc ponizanym przez kazdego mozliwego psa, zostalem nazywany cpunem (haha) a oni zachowywali sie jakby mnei wyciagali z nalogu.Mało tego, teraz jestem juz oficjalnei karanym przestepca. Nie wierzcie w te "udane akcje" w TV bo oni nigdy nie zlapali prawdziwego przestepcy a juz na pewno dilera ( co rozrzuca na prawde duze ilosci) bo zwyczajnie maja z nimi uklady.
Druga sprawa , gdzy zostalem zaatakowany przez chama w galerii i bronilem sie ( mzoe dla niektorych nei ejst to oczywiste..) zawineli ans wszystkich na dolek i j dostalem kare 500zl a oni nic bo ejden z nich byl synem komendanta strazy miejskiej.Nie myslcie ze jak wam ktos zgwalci lub zabije kgoos z rodziny to wam policja pomoze..
ODpeirdolcie sie od tych dresow bo torebke mzoe zrywac i ktos w jeansach i nie pakujcie wszystkich do jenego worka. A widac ze oni was gdnebili w szkole i teraz sie wyzywacie w internecie.