podpis użytkownika
Sam się pod tym podpiszpodpis użytkownika
Sam się pod tym podpiszI bardzo dobrze, ze wlepiaja mandaty za zle parkowanie... jak kiedys bedziecie miec samochod i wam ktos zastawi wyjazd to moze kruwa zrozumiecie cymbały. Najlepiej niech se kazdy parkuje gdzie chce prawda?
I nie rozumiem najezdzania na straznikow, to sa k🤬a normalni pracujacy ludzie, i wykonuja tylko swoje polecenia.
I nie, nie jestem straznikiem ani nie mam nikogo w rodzinie z SM.
A ludzie, ktorzy ich nagrywaja telefonami podczas pracy to zwykłe k🤬y i śmiecie.
Ok, to niech robią to uczciwie. Wlepiają mandat za złe parkowanie po tym jak też źle zaparkowali. Nikt ich nie nagrywa bez powodu ziomuś. Gdyby byli uczciwi i nie zajmowali się tylko wystawianiem mandatów co jest to tylko częścią ich kompetencji to nikt by ich przez to tak nienawidził. Pod marketami stoi pełno meneli, zdarza się, że po nocach idzie banda dresów i drze ryja na całe osiedle. Gdzie jest wtedy straż miejska? Tylko mi nie pisz, że wypisuje mandaty za złe parkowanie. W nocy gdzie parkingi wręcz pustoszeją.
@KrisCFC
,,Działanie zapobieganiu przestępstwa" ... co k🤬a?? człowieku, błagam odejdź... co najwyżej oni interweniują przy wykroczeniach, typu: wyplucie gumy na chodnik, naszczanie na drzewo, zaparkowanie w miejscu niedozwolonym i oczywiście muszą mieć doładowany codziennie telefon na minimum 30 zł, bo dzwonienie 50 razy dziennie po lawetę kosztuję...
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.@up
Kwestia czym mają się zajmować, a czym tak naprawdę w głównej mierze się zajmują, to dwie różne rzeczy![]()
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.