Nie chcę zabrzmieć stereotypowo, ale uwielbiam takich profi "golfiarzy" z fotelem wyp🤬olonym jak do robienia pały
Zapewne wygodniej siedzi się z plecami oderwanymi od fotela, siedząc na nim jak na taborecie i trzymając się jedynie kierownicy, ale co ja tam się znam....
Czym się tu podniecać ?
Każdy kto chociaż trochę zna się na motoryzacji wie że takie seryjne vr6 nie ma szans z vtec'iem
Golf jest ZA CIĘŻKI i się nie chce "kręcić"
do tego tu mamy do czynienia z uturbioną jednostkąi znowu fail bo uturbione Hanie spokojnie wyciskają 300 koników (wiem wyciskają więcej ale ja mówie o takim delikatnym turbieniu) kręcą się do 9-10 rpm i r🤬ają takie szajswageny jak chcą i kiedy chcą.
Jedyny dobry VW jaki kiedykolwiek powstał to Golf I Gti
To mnie rozp🤬ala... Widząc Golfa, albo BMKę skrytykujecie za wszystko, za fotel, za radio, za kolor tapicerki etc., a potem wsiadacie do własnego auta i jeździcie tak samo
190hp z 2,9litra?silniki hondy maja SERYJNIE 150-160 a nawet 185 koni przy pojemnosci 1,6l do tego zywotnosc silnika jest ponadprzecietna.
Dla dobrego VW Zawszę piwko !!!
Życzę dla każdego hejta żeby chociaż raz w życiu mógł się przejechać porządnym VR6 (porządnym-a nie jakimś trupem po agrotuningu). Dusi was ciśnienie żeby wylać frustrację na internet bo stać was tylko na wrotki i że nigdy nie będzie was stać żeby zalać taki silnik? A co do super wyj🤬ych 1.6 z Hond-poczytajcie sobie co to jest takiego moment obrotowy bo widzę że sami eksperci i mistrzowie prostej k🤬a jego mać. Weźcie wy się co niektórzy dokształćcie i dopiero się wypowiadajcie bo przyjdzie jeden debil z drugim i potem całe rzesze pseudo-mechaników p🤬lą smuty o "wieśwagenach"
![]()
Innyczlowiek
Mnie teraz znienawidzą - mam Peugeota 406 coupe 3.0V6 juz 6 lat i nie zamienilbym go ani na mondeo ani golifine
Aha i uwaga: mam w nim sekwencyjna instalacje BRC i bardzo mi z tym dobrze - tak jak i mojemu silnikowi
@2up a co ty masz do VW? Kawał solidnej inżynierii na kołach, ale lepiej iść z duchem czasu i zaj🤬 jak reszta niedouków i pseudo-inżynierów sadistica że VW to ostatnie gówno i że wozi się tym same wieśniactwo. Zresztą nawet jakbyś powiedział że masz fajne Audi czy Leona w wersji Cupra to i tak to jest VAG więc w czym rzecz?
![]()
Słuchaj synek, przestaniesz jeździć tylko w NFSie to skumasz parę rzeczy. Przyj🤬eś się c🤬j wie z jakich powodów. Gość na filmie ma fotel ustawiony jak typowy debil i tak też trzyma kierownicę. Nikt tego nie neguje oprócz jednego idioty, który dodatkowo wychyla się do osi pojazduJeśli chciałeś przyj🤬 się do mnie, że tak samo pewnie mam ustawiony fotel to niestety pudło, bo w swoim aucie do zabawy mam nieregulowane kubły i szelki, a w aucie codziennym nawyki z jazdy w kubełku zostają więc fotel też stoi + - 75o. Myślisz, że przyj🤬em się "bo to golf", więc informuję cię, że dokładnie tak samo przyj🤬bym się jeśli byłby to Civic, M3 czy Veyron. Coś jeszcze chcesz wiedzieć???