Na co tyle mocy skoro to nie potrafi skręcać? bez sensu.
Moje BMW z 2 litrowym dieselkiem jakby je postawić obok siebie na krętym torze by go rozniosło bo na prostej może i wolniejsze ale w zakrętach jak to BMW - niezrównane zresztą "proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" .
Prawda jest taka, że jazda golfem 20-letnim 100 km/h to już strach w oczach, ale takim potworem to założę się, że chłopaki zorganizują nam świetny materiał na harda za niedługo
masaq napisał/a:
Wsiadłbym raz żeby sprawdzić jak się jeździ takim czymś, a później za tą kasę i tak bym kupił stare 911 albo M3
Osobiście jeżdżę m3 i jestem prawie przekonany, że jak zmienię kiedyś auto to tylko na m4
@karamon: to dlaczego zawódów F1 nie wygrywają kierowcy z najszybszymi bolidami? Co z tego, że szybko się rozpędzi, ale wyhamowanie z tej prędkości też nie odbywa się na odcinku 10 metrów.
to jest auto do scigania się na prostych odcinkach,wyścigi na 1/4 mili to też nie jest bułka z masłem jak się na ogół wydaje,trzeba dobrze ruszyć i szybko zmieniać biegi,trzeba też wiedzieć w jakim zakresie obrotów te biegi rzucać
"Jeździłbym" - czym? Takim gównem? A niech to ma i miliard koni i basstubę, a w życiu bym czymś takim nie chciał jeździć. Jakieś starodawne niewygodne, bez minimum jako takiego wyposażenia ciulstwo.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie