Eh ludzie ludzie... Momentami to ładny macie "bul dópy"

Golf ble, Golf c🤬jnia itd, itp i TDi... Aż mi się nie chciało komentarzy czytać. Macie lepsze pomysły, projekty? To je k🤬a zrealizujcie

Ale jedyne co wam z realizacją wychodzi to hejting pełną gębą

. Piwo im się należy i to w sumie nie jedno a cała krata browców, bo robotę zrobili fest, bo to tak na prawdę jest według mnie ukazana cała prawda o tym jak powinny wyglądać modyfikacje pojazdów. Więc proszę hejterów do zrobienia czegokolwiek przy samochodzie jak TEGO typu przykład a nie czegoś co polega na dolaniu płynu do spryskiwaczy i wmawianiu sobie "Jestę mechanykę". I co do kolegi sadola co posiada BMW z dwu litrowym "dieselkiem" - rady byś mu nie dał na zakręcie żadnym nawet z handicapem na starcie ;D bo życzę powodzenia gonić po zakrętach z takim mułem pod maską i na fabrycznym zawiasie ;D Kolega w golfie nie miałby dużo do roboty w zakręcie, bo możliwe, że wszedłby tylko na łapie i z gazem w podłodze i szczerze Ci powiem, że poczułbyś się jak dziecko we mgle ;D Więc no sorry ale nie wiem co chciałeś tym komentarzem wnieść do życia i tego tematu. Tak, tyle mam do powiedzenia w tym temacie ;D