@Zizu Ziomek
Dobre, mało który katolik wie że imię chrześcijańskiego Boga brzmi Jehowa a to dlatego, że jedyna słuszna instytucja chrześcijańska (czyt. kościół) zakazała używania tej nazwy. A dla panów biskupów jedna wiadomość - wyp🤬alać. Pozdrawiam.
podpis użytkownika
SATAN AKBAR!Matura z WIEDZY O TAŃCU - tego lewactwo się nie czepia.
K🤬a, nie wierzysz, nie chcesz spróbować uwierzyć, to się p🤬l i nie neguj, bo jest w c🤬j osób wierzących i wszelkie zaczepki (tak, takie p🤬lenie to zwykłe zaczepianie i prowokowanie do sporów) wsadź sobie w dupę i wpychaj aż po samo gardło.
2. Mówimy o religii katolickiej, więc Jahwe nie Jehowa.
Jak ktoś by chciał iść do seminarium, czy katolickiego uniwersytetu (o ile te szkoły, wprowadziły by, jako wymóg maturę z religii), to niech sobie zdają. Komu to przeszkadza? Bo ja w to wbijam, ale banda baranów i tak k🤬a wyjdzie na ulice protestować przeciw temu, a druga banda idiotów wyjdzie bronić PRAWA DO PISANIA MATURY Z RELIGII. Taki kraj niestety...
@bloodwar - z prostego powodu nie przytoczyłem. Czegoś takiego nie ma. Niestety prawo nie przewiduje możliwości rozsypywania prochów, więc sądy odwołują się do istniejącej ustawy określającą sposób pochówku i na tej podstawie zasądzają odpowiednie "kary". Tutaj nie działa zasada co nie zakazane to dozwolone.
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzJak ktoś by chciał iść do seminarium, czy katolickiego uniwersytetu (o ile te szkoły, wprowadziły by, jako wymóg maturę z religii), to niech sobie zdają. Komu to przeszkadza? Bo ja w to wbijam, ale banda baranów i tak k🤬a wyjdzie na ulice protestować przeciw temu, a druga banda idiotów wyjdzie bronić PRAWA DO PISANIA MATURY Z RELIGII. Taki kraj niestety...
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.To ja sie qrwa pytam kiedy będzie buddyzm, islam, judaizm itd w szkole???!!!! Święte qrwa krowy, pedofile i zboczeńce a nauczyciele wielcy!!!!
skoro katolickie szółki niedzielne to może i muzułmańskie ,żydowskie, buddyjskie, świadków jehowy , scjentologów, dyskordian ... można by tak do usranej śmierci wymieniać
podpis użytkownika
I don't break bricks, I'm not MarioA czemu ma się czepiać czegoś, co jest obiektywne ? Taniec niczego ci nie narzuca, a religia wręcz przeciwnie. Zresztą z kościołem to jest tak - dasz mu palec to weźmie całą rękę i tylko się obejrzysz, a będą się domagali obowiązkowej matury z religii, bo w końcu ''80% Polaków to katolicy''.
Pragnę zauważyć, że religia również nikomu niczego nie narzuca.
Nie podoba się - droga wolna, nie musisz w tym uczestniczyć, nikt cię w naszym kraju za to nie zetnie.