Mirki z przed telewizorów i wyznawcy "jutubowych ekspertów" zobaczcie jak gość z kanału ProstoDoCelu rozjeżdża waszego guru "bełkota pseudonaukowego" merytorycznie na argumenty.
Trudno uwierzyć,że polaki to takie k***a tumany.
ch*j macie link zaśmierdziałe lenie umysłowe.
Mirki z przed telewizorów i wyznawcy "jutubowych ekspertów" zobaczcie jak gość z kanału ProstoDoCelu rozjeżdża waszego guru "bełkota pseudonaukowego" merytorycznie na argumenty.
Trudno uwierzyć,że polaki to takie k***a tumany.
ch*j macie link zaśmierdziałe lenie umysłowe.
Problem w tym,że gość z bełkotu nie odnosi się tutaj do żadnych badań naukowych.Filmy z żółtymi napisami?O czym ty piszesz?
Widzę,że nie oglądałeś.
Następny.Nie obejrzał ale się wypowie.Gdzie te trupy?
Od początku plandemi zmarło ponad 500 osób.
Dzienne ok 1100 Polaków idzie do piachu więc skończ to straszenie.
Żadne straszenie. Nie wytrzymie to był cytat z tego filmu więc chyba Ty nie obejrzeałeś. W polsce zmarlo malo osob. A co z innymi krajami?
Powtarzam zerknij na znaczacy wzrost śmiertelości w europie jeśli tak lubisz FAKTY
A patrzyłeś na ilość wykonywanych testów?Przykładowo Niemcy ponad 2mln testów czyli przebadane 2% populacji z czego 5800 zmarło.Dziennie umiera w Niemczech 2500 osób.
Gdzie te trupy?
O czym Ty mówisz ? Ja Ci dałem statystykę umieralności która wzrosła,kwestionujesz to?
Zastanawiam się czego Ty próbujesz dowieść, że nie ma wirusa? że to ściema? W płaską ziemię też wierzysz? To jest jakaś potrzeba buntu? Skąd to się bierzę. Naprawdw myślisz że co? że to ktoś zaplanował? Nie wiem skąd wy sie ludzie bierzecie. Szukacie teorii spiskowych w najdziwniejszych miejscach.Dlaczego?????