Wysłany:
2012-10-05, 15:37
, ID:
1457644
Zgłoś
Czytam te komentarze i zasmiewam sie w glos. Drodzy Panstwo Sadysci! Pozwole sobie zacytowac dwa kawalki Paktofoniki, mianowicie: ,,Technika Fokusonika wynika, z ego wielkiego jak galaktyka" oraz ,,Gdyby czyn był godny chwały, gdyby Fokus nie był tak zarozumiały". Pan Fokus sam wie ze jest zarozumialy, przyznal to otwarcie. A zaczynac w ten sposob wywiad, to tak jakby poprosic o niego Pana Cejrowskiego i zaczac od pytania czy uwaza ze polski kosciol kradnie, bo jest jedyna nieopodatkowana religia. Pytanie bylo glupie i w pewnym stopniu bezczelne. Pozostale tez zreszta nie odbiegaly poziomem. Nie wiem kogo biora do tej telewizji, ale ja bez wyksztalcenia w tym kierunku lepiej potrafilbym ten wywiad przeprowadzic.
PS: Nie jestem psychofanem PFK, nie widzialem filmu ,,Jestes bogiem" i nie zabieram sie do obejrzenia go, nie lubie hiphop czy tam rapu(bez urazy, nie wiem na czym polega roznica), chyba najblizej mi do bycia ,,metalem". Poprostu majac lat bardzo niewiele, w poszukiwaniu muzyki dla siebie przewinalem sie przez roznorakie gatunki muzyczne, a z tego o ktorym mowa bardzo dobrze znam tworczosc Kaliber 44 i PFK wlasnie. Co prawda nie znalazlem w nich przesadnie ambitnego i wartego uwagi (byc moze dlatego ze w domu bylem wychowywany na Republice i Kaczmarskim), ale w pamieci duzo mi zostalo.