Frajerek oderwany od rzeczywisto艣ci. Wiadomo, 偶e nie powinno si臋 stawa膰 na trawniku, chodniku. Ale co zrobi膰 je偶eli jedziesz do lekarza, za艂atwi膰 spraw臋 i miasto nie pobudowa艂o parking贸w. Nie ma innej mo偶liwo艣ci.
Frajer i tyle moim zdaniem.
Jak czytam wasze komentarze to a偶 si臋 dziwi臋, 偶e bronicie kierowc贸w samochod贸w.
Nie ma parking贸w to zaparkuj 100m dalej i podejd藕 a nie dupa do siedzenia przyros艂a - ja tak robi臋 i nie mam problemu,
Kole艣 z tego co wiem jest rodowitym Warszawiakiem, a w艂a艣nie takie z馃がby przyjecha艂y i si臋 panosz膮.
Nie wiem czy aktualny, lecz na pewno wieloletni kierowca autobusu.
Jak jestem pieszym to mam swoje prawa i obowi膮zki, jak kierowc膮 to tak samo - jak kto艣 by jecha艂 zamiast 100 to 120 to ju偶 piratem by艣cie go nazywali, a jak pieszy by chodzi艂 艣rodkiem ulicy to debilem. Jako艣 to kierowca tutaj znalaz艂 si臋 na chodniku a nie pieszy na jezdni.
Frajerek oderwany od rzeczywisto艣ci. Wiadomo, 偶e nie powinno si臋 stawa膰 na trawniku, chodniku. Ale co zrobi膰 je偶eli jedziesz do lekarza, za艂atwi膰 spraw臋 i miasto nie pobudowa艂o parking贸w. Nie ma innej mo偶liwo艣ci.
Frajer i tyle moim zdaniem.
podpowiem bo widze ze nie jestes zbyt kumaty. komunikacja miejska, taksowka, rower ewentualnie spacer i zanim zaczniesz sie pluc to w krajach rozwinietych umyslowo jak np szwajcaria wlasnie tak sie zyje.
Jako kierowca z 16letnim sta偶em , nie zdarzy艂o mi si臋 wjecha膰 po chodniku aby zaparkowa膰 na trawniku. Nie ma miejsca ... Jad臋 kawa艂ek dalej. Nie stanie mi si臋 nic jak rusz臋 dup臋 i si臋 przejd臋 .
Ci co wyzywaj膮 typa kt贸ry to nagra艂, s膮 zapewne na tyle leniwi i spasieni , 偶e ci臋偶ko im dup臋 50metrow ruszy膰 i si臋 przej艣膰 .... dla zdrowia
Og贸lnodost臋pna cz臋艣膰 strony (nie wymagaj膮ca logowania) jest przeznaczona dla os贸b, kt贸re uko艅czy艂y 16 lat.
Niekt贸re podstrony oraz tre艣ci lub ich fragmenty posiadaj膮 dodatkowe oznaczenia klasyfikuj膮ce je jako przeznaczone wy艂膮cznie dla os贸b pe艂noletnich i wymagaj膮ce stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materia艂贸w oraz komentarzy s膮 przeznaczone wy艂膮cznie dla pe艂noletnich u偶ytkownik贸w strony.
Funkcja pobierania film贸w jest dost臋pna w opcji Premium
Us艂uga Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- ca艂kowite wy艂膮czenie reklam
- mo偶liwo艣膰 pobierania film贸w z poziomu odtwarzacza
- mo偶liwo艣膰 pokolorowania nazwy u偶ytkownika
... i wiele innnych!
Zosta艅 u偶ytkownikiem Premium ju偶 od 5,00 PLN miesi臋cznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesi膮ce. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesi膮c. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie