Mia艂em podobnie sta艂o kilka samochod贸w wi臋c i ja zaparkowa艂em w艣r贸d nich ,przysz艂em po pewnym czasie nikt nie dosta艂 za wycieraczki mandatu tylko ja dosta艂em -nie znali mnie i mojego auta,
Do nieudolnych policjant贸w je艣li to czytaj膮 - pieszy jest uczestnikiem ruchu kt贸remu mo偶ecie wyda膰 polecenie je艣li si臋 do niego nie zastosuje pope艂nia wykroczenie z art 92.1
Uczestnikiem ruchu to mo偶e sobie by膰 na drodze publicznej a nie chodniku mi臋dzy sklepem a trawnikiem!
Frajerek oderwany od rzeczywisto艣ci. Wiadomo, 偶e nie powinno si臋 stawa膰 na trawniku, chodniku. Ale co zrobi膰 je偶eli jedziesz do lekarza, za艂atwi膰 spraw臋 i miasto nie pobudowa艂o parking贸w. Nie ma innej mo偶liwo艣ci.
Frajer i tyle moim zdaniem.
Og贸lnodost臋pna cz臋艣膰 strony (nie wymagaj膮ca logowania) jest przeznaczona dla os贸b, kt贸re uko艅czy艂y 16 lat.
Niekt贸re podstrony oraz tre艣ci lub ich fragmenty posiadaj膮 dodatkowe oznaczenia klasyfikuj膮ce je jako przeznaczone wy艂膮cznie dla os贸b pe艂noletnich i wymagaj膮ce stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materia艂贸w oraz komentarzy s膮 przeznaczone wy艂膮cznie dla pe艂noletnich u偶ytkownik贸w strony.
Funkcja pobierania film贸w jest dost臋pna w opcji Premium
Us艂uga Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- ca艂kowite wy艂膮czenie reklam
- mo偶liwo艣膰 pobierania film贸w z poziomu odtwarzacza
- mo偶liwo艣膰 pokolorowania nazwy u偶ytkownika
... i wiele innnych!
Zosta艅 u偶ytkownikiem Premium ju偶 od 5,00 PLN miesi臋cznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesi膮ce. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesi膮c. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie