Policja powinna da膰 mandat kierowcy i Panowie powinni si臋 rozej艣膰. Go艣ciu z BMW pierdnieciem zap艂aci mandacik, a nagrywaj膮cy wr贸ci do domu PKSem i b臋dzie dalej u偶ala艂 si臋 nad swoim losem.
Z jednej strony - tak trzeba walczy膰 z cwaniactwem kierowc贸w, rowerzyst贸w i pieszych, to, 偶e kto艣 ma wa偶ne spotkanie i je藕dzi np: BMW to nie znaczy, 偶e mo偶e robi膰 co mu si臋 podoba.
ale ... te偶 nie takimi sposobami - robi膰 zdj臋cia, filmy i wysy艂a膰 do policji. Da膰 przejecha膰, ale zdj臋cia wys艂a膰 gdzie trzeba, do lokalnej gazety, radnym itd.
Z馃がb niczym nie r贸偶ni膮cy si臋 od dzieci na tik toku.
Zrobi wszystko dla wy艣wietle艅.
Ryzykowa艂 po艂amanie n贸g 偶eby mie膰 fajny filmik.
Frajer kt贸ry uprzykrza ludziom 偶ycie bo sam go nie ma.
Ja bym chcial, bo jestem na tyle dojrzaly iz wiem, ze jak lamie prawo to musze liczyc sie z konsekwencjami. Ty jestes jak dziecko, ktore kaleczac sie nozem obwinia tate, bo nie schowal noza do szuflady.
To si臋 st膮d wyprowad藕. Tu nie ma miejsca dla takich odpad贸w. Ty i reszta zniewie艣cia艂ych niewolnik贸w nied艂ugo w imi臋 poprawno艣ci b臋dziecie wypina膰 dupy peda艂om, 偶eby nie wyj艣膰 na nietolerancyjnych.
PiSowska UBecja to umie tylko goni膰 staruszki po zamkni臋tych parkach, albo robi膰 za ochroniarzy sanepidu robi膮cych naloty ludziom, pr贸buj膮cym nie splajtowa膰, przez bandytyzm tego rz膮du, a tam gdzie maj膮 si臋 wykaza膰 ochron膮 prawa to nic nie robi膮!
Og贸lnodost臋pna cz臋艣膰 strony (nie wymagaj膮ca logowania) jest przeznaczona dla os贸b, kt贸re uko艅czy艂y 16 lat.
Niekt贸re podstrony oraz tre艣ci lub ich fragmenty posiadaj膮 dodatkowe oznaczenia klasyfikuj膮ce je jako przeznaczone wy艂膮cznie dla os贸b pe艂noletnich i wymagaj膮ce stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materia艂贸w oraz komentarzy s膮 przeznaczone wy艂膮cznie dla pe艂noletnich u偶ytkownik贸w strony.
Funkcja pobierania film贸w jest dost臋pna w opcji Premium
Us艂uga Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- ca艂kowite wy艂膮czenie reklam
- mo偶liwo艣膰 pobierania film贸w z poziomu odtwarzacza
- mo偶liwo艣膰 pokolorowania nazwy u偶ytkownika
... i wiele innnych!
Zosta艅 u偶ytkownikiem Premium ju偶 od 5,00 PLN miesi臋cznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesi膮ce. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesi膮c. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie