Rowniez uwazam ze policjant ma prawo zajebac komus kto wyskakuje do niego z lapami, ale zauwazyliscie dlaczego ten "inwalida" go jebnal? Po co ten policeman wykrecal mu lape kiedy gosciu byl spokojny?
Ależ p🤬licie tam wyżej. Facet w filmiku nie jest żadnym inwalidą, na początku sobie ślicznie odsuwa stopami podnóżki, wstaje, stoi.. jest zwyczajnie naj🤬y i dali mu wózek żeby go łatwiej było transportować. Podniósł łapę na policjanta, to pan władza przestał być miły - prawidłowo.
A nawet jak jest chodzącym inwalidą, to i tak w tym nie widzę nic dziwnego. Jakby wam przyp🤬olił, to co, nadstawilibyście drugi policzek, takie z was jezusy? Wk🤬ia mnie to. Czy jest się inwalidą, czy kobietą, czy czym, jak się narusza czyjąś cielesność, trzeba się liczyć z tym, że się komuś może nie spodobać i się odwdzięczy tym samym.
Wyjątek można zrobić dla ludzi upośledzonych, nie kontrolujących się. Ale jak ktoś jest naj🤬y/świadomy i się rzuca - ni c🤬ja.
Bo co k🤬a? Bo jest poj🤬y to może mnie uszkodzić?
Przyp🤬olisz pojebkowi parę razy to się zastanowi następnym razem.
Pracowałeś/przebywałeś kiedyś wśród ludzi chorych psychicznie? Mnie się zdarzyło. I nie można winić człowieka za to, że nie kontroluje odruchów, ma manię, schizofrenię, nerwicę czy jakiekolwiek inne c🤬jstwo odbierające mu zdolność trzeźwego myślenia, samokontroli czy zwyczajnej przyzwoitości. Pewien taki pan kiedyś splunął mi prosto w gębę, bo mu się wydało, że jestem jego ojcem. Wytarłem, spokojnie dalej zmieniając mu pościel.
Do hejtów - jak byłem w technikum pracowałem jako wolontariusz w hospicjum.
Ktoś kto się nie kontroluje sprawia tylko zagrożenie. Co z tego, że on jest chory? Kogo to obchodzi? Jeśli nie potrafi nad sobą zapanować to powinien leżeć w kaftanie, przywiązany do łóżka, albo gryźć glebę. Niewinni ludzie cierpią przez takie poj🤬e gówno, bo przechodzisz sobie spokojnie, a nagle masz nóż w plecach.
K🤬a poczytaj sobie o czym mówisz, kolega wyżej nad tobą wspomniał o upośledzeniach psychicznych, słyszałeś żeby ktoś chory na downa czy coś innego wbił komuś nóż? Nie, takie rzeczy przychodzą tylko "zdrowym" do łba