Na WP czytałem "Artykuła" o tym. "Redahtor" napisał, że samolot doznał znacznych uszkodzeń. Nie do końca wiem, co miał na myśli? Mi raczej wygląda na totalną destrukcję,
a nie zdarcie lakieru na podwoziu. Wgniecionym błotniku i zepsutym klaksonie.
Utrudnione wykrywanie przez radary, prędkość naddźwiękowa bez dopalaczy
Przy obecnej technologii satelitarnej gdzie jest m.in. obrazowanie termiczne lub przy dyskryminacji AI w systemach radarowych i optonamiarowych technologia stealth jedynie się nadaje do ataku na biedniejsze kraje które tej technologii nie mają. No i F35 nie ma supercruise
Meh. Tia, bo to "propaganda USA" spowodowała, że u nas wyraz "ruski" to synonim najgorszego chłamu i badziewia. Idź już być kacapem gdzie indziej.
Ruski może tak, ale sprzęt radziecki jest wieczny i niezawodny. Zresztą sprzęt amerykański był długo budowany na wzór tego radzieckiego aż odkryli, że nie opłaca się robić rzeczy trwałych.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie