Utknął tam na parę godzin, w tak niekorzystnym miejscu, że straż nie mogła do niego dojść. Strażacy próbowali poszerzać przejście ale nie zdążyli. Gimnazjalista zmieści się w mniejszy otwór niż strażak. Z tego co pamiętam zabrakło mu powietrza
Zajebista sprawa, dobrze że takie konstrukcje jeszcze stoją. W szkołach powinno się organizować wycieczki do takich ciekawych miejsc a nie jakichś oklepanych melin. No może nie melin, ale jednak coś niecodziennego zawsze pozostawia ślad w pamięci
@qtacz jeśli ktoś jest kompletnym idiotą i trzeba mi tłumaczyć jakie zagrożenia niesie ze sobą taka wycieczka, wczołgiwanie się w szczeliny itd. to jest na tyle głupi, że i tak prędzej czy później coś mu sie stanie. Więc tłumaczenie nic nie da.
to fort naprzeciwko poznań plazy na Piątkowie , a 1 filmik nagrywali nad wartą
wiem bo eksplorowałem z kumplami ten kompleks kiedy jeszcze nie był pozamykany kratami
Dla bardziej ciekawskich, to co widzimy na filmie to przypuszczalnie tunele minerskie, służyły do niszczenia wrogich fortyfikacji podczas oblężenia twierdzy.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie