podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
youtube.com/watch?v=eav21FssUJ8To co mamy w TV to pro hamerykańska propaganda.
Krym to dla US bardzo ważne strategicznie miejsce w razie ataku na Rosję/Chiny więc robią z ruskich barbarzyńców.
Nie jestem pro Rosjaninem, ale patrzeć nie mogę jak nasze media i politycy robią wszystko by się przypodobać zachodniej władzy. I jak zwykle zamiast myśleć o sobie i swoich interesach to my robimy z siebie idiotów.
Problemy Ukrainy to ich własne problemy, Rosja im krzywdy nie zrobi a Polska niech się nie miesza, i umacnia swoje państwo a nie czyjeś, bo i tak Lwowa nie dostaniemy...
Nie, kolego. To co mamy w TV to p🤬lona rzeczywistość.
podpis użytkownika
youtube.com/watch?v=eav21FssUJ8
W sumie to mi wystarczy aby dowiedzieć się z kim mam do czynienia.
Skoro według ciebie to co pokazuje się w polskich mediach tak dobrze odzwierciedla rzeczywistość, to życzę ci przyjemnego oglądania kolego.
Nie ukrywajmy Krym i Rosję łączą szczególne więzy, a Putin dobrze orientuje się w planach zachodu, dlatego podjął słuszne i jedynie rozwiązanie z strategicznego punktu widzenia Rosji.
Rozumiem, że nie wiesz jakie może mieć plany zachód aby utrzymać statut hegemona świata ponieważ nie słyszysz tego w TV a ponieważ nie słyszysz tego w TV to takich planów nie ma.
Piszesz, że należy się przeciwstawiać... że niby my z czym do Rosji?? Amerykanie tak szybko jak wpłynęli na morze czarne mogą z niego wypłynąć, premier Szwecji przyznał rację Putinowi, Brytyjczycy ostatnio odmówili manewrów w Norwegii bo było dla nich za zimno, człowieku nie pozwól by media myślały za ciebie.
Niedawno oglądałem kawałek programu w bodajże TVP Kurier, w którym to ulizany 30-sto kilku letni facet, który wg. programu reprezentował przemysł mięsny w Polsce na pytanie pani redaktor czy nie boi się tego, że stracimy rynek zbytu na nasze mięsne produkty jakim jest Rosja... facet bez wahania odparł, że tutaj liczy się raczej dobro ludzi i jak nie sprzedamy tych kilku kilo mięsa do Rosji to nic się nie stanie. LOL