Nie chcę nic mówić ale kiedyś trzeba dorosnąć . Ten filmik przyniesie mu tylu nowych fanów ... a jeszcze więcej wrogów . Z tego całego monologu mogę oświadczyć że udało mu się coś ciekawego powiedzieć ale to coś było jedną pięćdziesiątą tego wszystkiego co się tam znalazło . Po za tym hiena cmentarna mi się wydaje to dobre określenie ... trochę jak gadu gadu już umieścili "graficzny opis " z hasłem : "Tragiczny Lot"
Nie chodzi o to, że kogoś nie rusza ta katastrofa. Zgineli Polacy i obok tego nie można przejść obąjętnie. Po prostu banda hipokrytów, którzy na codzień nabijali się z Kaczyńskiego i mówili jaki to dupek dzisiaj zachowują się jakby nigdy na niego złego słowa nie powiedzieli. Teraz pewnie siedzą przed kompami postują, żeby usuwać wszystkie wyśmiewające prezydenta filmiki, chociaż wczoraj sprawiały im wiele radości.
ehhh to jest żerowanie na ludzkiej tragedii . Ale nie żebym się specjalnie przejmował ,tylko dlatego że to Polacy. Nasi rodacy krew z krwi może dlatego mam jakiś taki humorek nie pasujący ale cóż nic nie poradzimy . Mój sąsiad straszy ode mnie troszkę węszy tutaj spisku . Nie wiem czy wierzyć czy nie chociaż któryś minister rosyjski się odgrażał za te tarcze ale wątpię żeby jedno z drugim miało coś wspólnego
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie