SpokoDzięki
Zgadzam sięBycie sadystą/miłośnikiem czarnego humoru nie wyklucza dobrego wychowana i inteligencji, znam takich tutaj wielu.
No to ja Tobie gratuluję inteligencji. I pochopnych ocen. Oraz nie bycia zdolną do zrozumienia prostych postów.Tobie zaś nie gratuluję, bo do nich nie należysz.
Eee... To moze w takim razie powinno być wiecej rządowych samolotów? Bo sytuacja, gdy mamy jedynie dwa półwieczne gruchoty to paranoja.
Naprawdę, to nie ma znaczenia, czy Damianero wiedział o ilości tych samolotów (ja tam nie wiedziałem i nigdy mnie to nie interesowało i nie sądzę, by ta wiedza była mi potrzebna). W niczym nie zmienia to tego, że pakowanie całej elity do jednego samolotu NIE JEST mądre. A jeśli to jedyny samolot - to ktoś tam, u góry, odpowiedzialny za ilość i stan tych samolotów ma poważne problemy z głową. Ew. jego szef, jeśli go ograniczał. W każdym razie nie Damianero. On stwierdza rzecz oczywistą. Ty bronisz absurdu. Srsly, zastanów się zanim coś napiszesz następnym razem.
Cały ten temat(poza 1'szym postem) łapie się tylko na jeden komentarz:
RZODKIEW!
![]()
Lisowi mowe odejmie:
dziennik.pl/wydarzenia/article537617/Tomasz_Lis_Odgryze_sobie_jezyk.html
Nie zarzucał tego każdemu. Naprawdę, przeczytaj jeszcze raz jego posta. Ew. ja jestem dziwny i czegoś tam nie widzę. Też możliwe.Irracjonalnym jest zarzucanie każdemu, kto się nie cieszy z tego całego gówna, że pała obłudną miłością do ś.p. prezydenta.
A czy ja gdzieś temu przeczyłem? Wiem, że piszę tutaj dosyć lakonicznie, ale nie trzeba mi dorabiać od razu całej psychiki, toku myślowego, charakteru etc. nie bacząc czy są zgodne z prawdą. Odnoś się do faktycznych postów, nie tego, co sobie wyimaginowałaś, proszę.Pamiętaj, że świat nie jest tylko czarny i biały, dostrzeżenie powagi sytuacji nie jest równoznaczne z obłudą, nawet jeśli kwiaty przy pałacu prezydenckim złoży największy przeciwnik Kaczora.
Cieszę się ^^Po przeanalizowaniu Twojego ostatniej wiadomości cofam swoje "pochopną opinię" i przyznaję, że aż tak nieinteligentny nie jesteś, jak zakładałam początkowo
Nie jest trafne. Nie musisz wymyślać porównań, rozumiem sytuację. Polityczne samobójstwo - oczywiście, wyrzuciliby nas z UE, NATO i w ogóle zorganizowali kolejne rozbiory, bo kupilibyśmy sobie samoloty. Takiej bzdury mi nie wciśniesz. Tak, celowo przesadzam. Po prostu nie mogę uwierzyć, że chwilowy PR jest ważniejszy od losów kraju - bo taka jest skala zagrożenia, co by było, gdyby poleciał tam też premier, marszałkowie i rząd? Skoro leci cały sztab wojskowy, wicemarszałkowie, prezydent i wiele innych osób, a w przeszłości premier już latał z prezydentem?Wiem, jest to dość skrajne porównanie ale trafne. Zresztą nie ma procedur które nie pozwalały by na takie zachowanie.
A czy powiedział, że mówi o absolutnie wszystkich? Nie. Mówił o tych, którzy tak robią. A tacy są. Więc czego sie do niego dopieprzasz?2. Ci co wyzywali teraz go żałują - kolejny przykład debilizmu, i uogólniania. Ci znajomi to chyba jego pokroju, chociaż co się dziwić swój do swego ciągnie.
Który?3. Kawał który opowiedział, gdyby był śmieszny można przełknąć no ale k🤬a... Hiena cmentarna.
A gdzie on powiedział, że mówił własnie o tych wydarzeniach? Może miał na myśli wypowiedź Putina, w której przyznał, że Stalin wymordował ludzi w Katyniu?To brzmi jak przyznanie się do winy? Hhaha.
Lol, jesteś jednym z wzorowych przykładów pieniaczy, którzy plują się na prawo i lewo dla samego faktu plucia i bluzgania innych.Pajac, hiena, hipokryta, debil i na końcu idiota. Kto z kim przystaje takim się staje, a zgadzanie się z tego typu idiotycznymi, poronionymi wywodami... no cóż mówi samo za siebie. Gdyby takie pedały jak ten Damianeroo miały rządziły naszym krajem, to na Auschwitz mówili by na świecie polskie obozy zagłady a ofiarach Katyńskich pies z kulawą nogą by nie wiedział.
tak btw Skrzypek który zginął w tej katastrofie być może był spoko ziomem super ojcem mężem teściem itd.
ale jak ktoś sie interesuje ekonomią to wie jak został pseudo prezesem NBP![]()
Nie jest trafne. Nie musisz wymyślać porównań, rozumiem sytuację. Polityczne samobójstwo - oczywiście, wyrzuciliby nas z UE, NATO i w ogóle zorganizowali kolejne rozbiory, bo kupilibyśmy sobie samoloty. Takiej bzdury mi nie wciśniesz. Tak, celowo przesadzam. Po prostu nie mogę uwierzyć, że chwilowy PR jest ważniejszy od losów kraju - bo taka jest skala zagrożenia, co by było, gdyby poleciał tam też premier, marszałkowie i rząd? Skoro leci cały sztab wojskowy, wicemarszałkowie, prezydent i wiele innych osób, a w przeszłości premier już latał z prezydentem?
A czy powiedział, że mówi o absolutnie wszystkich? Nie. Mówił o tych, którzy tak robią. A tacy są. Więc czego sie do niego dopieprzasz?
Który?
Hiena cmentarna... a co takiego ukradł? A może chodzi Ci o to, że żeruje na cudzej śmierci i po tym filmiku zrobią z niego jakiegoś prezentera telewizyjnego? Nie zrobią. Nie będzie miał z tego korzyści. Po prostu wk🤬iła go ludzka obłuda. Bywa.
A gdzie on powiedział, że mówił własnie o tych wydarzeniach? Może miał na myśli wypowiedź Putina, w której przyznał, że Stalin wymordował ludzi w Katyniu?
Jak na razie widze przejawy debilizmu z Twojej strony. Chociaż pewnie debilizm ma inną definicję i sam też jesteś zafajdanym hipokrytą, ale co tam, przyjmę ogólne znaczenie stosowane przez ludzi.
Lol, jesteś jednym z wzorowych przykładów pieniaczy, którzy plują się na prawo i lewo dla samego faktu plucia i bluzgania innych.
Jak na razie Twoje zarzuty co do jednego przedstawiają zerową wartość merytoryczną, zrób coś z tym.
Nie mówię, że się z nim zgadzam w 100%. Zgadzam sie po części. Mówię, że Twoja krytyka jest... no, eufemistycznie, głupia.