SpokoDzięki
Zgadzam sięBycie sadystą/miłośnikiem czarnego humoru nie wyklucza dobrego wychowana i inteligencji, znam takich tutaj wielu.
No to ja Tobie gratuluję inteligencji. I pochopnych ocen. Oraz nie bycia zdolną do zrozumienia prostych postów.Tobie zaś nie gratuluję, bo do nich nie należysz.
Cały ten temat(poza 1'szym postem) łapie się tylko na jeden komentarz:
RZODKIEW!
![]()
Lisowi mowe odejmie:
dziennik.pl/wydarzenia/article537617/Tomasz_Lis_Odgryze_sobie_jezyk.html
Nie zarzucał tego każdemu. Naprawdę, przeczytaj jeszcze raz jego posta. Ew. ja jestem dziwny i czegoś tam nie widzę. Też możliwe.Irracjonalnym jest zarzucanie każdemu, kto się nie cieszy z tego całego gówna, że pała obłudną miłością do ś.p. prezydenta.
A czy ja gdzieś temu przeczyłem? Wiem, że piszę tutaj dosyć lakonicznie, ale nie trzeba mi dorabiać od razu całej psychiki, toku myślowego, charakteru etc. nie bacząc czy są zgodne z prawdą. Odnoś się do faktycznych postów, nie tego, co sobie wyimaginowałaś, proszę.Pamiętaj, że świat nie jest tylko czarny i biały, dostrzeżenie powagi sytuacji nie jest równoznaczne z obłudą, nawet jeśli kwiaty przy pałacu prezydenckim złoży największy przeciwnik Kaczora.
Cieszę się ^^Po przeanalizowaniu Twojego ostatniej wiadomości cofam swoje "pochopną opinię" i przyznaję, że aż tak nieinteligentny nie jesteś, jak zakładałam początkowo