podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ja już pomijam czyja wina nawet bo nieważne co napiszę to i tak połowa ekspertów się nie zgodzi....
No ale k🤬a mać jedziesz na j🤬ym kiblu, skręcasz w lewo a dop🤬lasz do prawej strony jakbyś C+E miał łamać na drodze wewnętrznej.
Ja tam k🤬a już przepisów nie znam nowych, może się pozmieniało coś. Ja rocznik 86 i jak prawko robiłem w 2004 roku, 18 lat temu, to pomimo kursu na kategorię B pan instruktor mówił, że skręcając w lewo dojeżdżamy do lewej krawędzi pasa aby nas z tyłu k🤬a widzieli co robimy. Być może na kursie na kategorię A uczą czego innego, nie wiem, nie znam się, nie mam prawka kat. A.
Ja już pomijam czyja wina nawet bo nieważne co napiszę to i tak połowa ekspertów się nie zgodzi....
No ale k🤬a mać jedziesz na j🤬ym kiblu, skręcasz w lewo a dop🤬lasz do prawej strony jakbyś C+E miał łamać na drodze wewnętrznej.
Ja tam k🤬a już przepisów nie znam nowych, może się pozmieniało coś. Ja rocznik 86 i jak prawko robiłem w 2004 roku, 18 lat temu, to pomimo kursu na kategorię B pan instruktor mówił, że skręcając w lewo dojeżdżamy do lewej krawędzi pasa aby nas z tyłu k🤬a widzieli co robimy. Być może na kursie na kategorię A uczą czego innego, nie wiem, nie znam się, nie mam prawka kat. A.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerJa już pomijam czyja wina nawet bo nieważne co napiszę to i tak połowa ekspertów się nie zgodzi....