Wysłany:
2012-03-14, 0:39
, ID:
1030724
1
Zgłoś
C🤬j z tymi brudasami, jestem p🤬lonym rasistą i nienawidzę takiego ścierwa i żeby tej małej grubej parszywej k🤬ie uschły te j🤬e krótkie macki i żeby miał kikuty zamiast rąk poruszał się o wózku i jadł gówno , ja na miejscu typa nagrywającego wyp🤬olił bym mu zwyczajnie tą jego "bułe" w ten gruby j🤬y cygański złodziejski ryj i teraz hejtujcie mnie, ze jestem NERDem przed komputerem smialo zróbcie to , ale juz nie jeden cygan dostał odemnie w pysk i niemiec równiez dlatego taką k🤬e bym również walił w p🤬de gongami i ZERO LITOŚCI NA SK🤬USYNÓW, A POLSKA DLA POLAKÓW !!!!!!! pozdrawiam was'
Dodam jeszcze pare słów bo mnie to w c🤬j poruszyło i nie zostawie etego tak , autorowi filmu należy się SROGI C🤬J W DUPĘ !!!! ale to tak nie wyobrazalny, że nawet sobie tego nie wyobrazacie. P🤬lone cygańskie gówno ma racje bytu na Polskich ulicach ? do c🤬ja ?! gdzie są prawidziwi Polacy ja się pytam, a potem się te k🤬y z nas śmieją, że ich ustrzymujemy i na nas k🤬a sie dorabiają rumuńskie dz🤬ki ludzie co się z wami k🤬a porobiło ? chodzicie , płaczecie , że bieda w kraju ?! to na jaki c🤬j dajecie tym gnidom j🤬ym wysyłanym przez w c🤬j bogate matki na ulice j🤬e 20gr ... zostaw dla siebie to 20gr i daj żulowi który sra pod siebie ale daj to SWOJEMU a nie mongołowi który k🤬a dziennie znajdzie 15 takich frajerów jak Ty i potem ma niezłą dniówke robiąc z siebie kretyna, a Ty sie k🤬a cieszysz bo niezłe video na sadistica masz i dostaniesz PIWO odemnie to możesz dostać c🤬ja w pysk za brak poszanowanie choćby do samego siebie i kraju w jakim żyjesz, zamiast nagrywać p🤬lony filmik swoim telefonem który dostałeś na komunie to weź paru kumpli i jednego właśnie idiote co to nagra i idź dojeb tej cyganskiej rodzinie zwyczajnie wysraj im sie w ryj powiedz jakim są gównem i marginesem krawężnkiem czy c🤬j wie czym jeszcze. Jak dla mnie to należy Ci się tak jak wspomniałem zwyczajna chłosta k🤬sem po buzi. Jak coś sobie przypomnę jeszcze to napewno dodam . Pozdrawiam was jeszcze raz Gorąco z POLSKI
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem..."