Filogyna napisał/a:
Czy ty nie rozumiesz, że mamy hossę na rynkach światowych? Czy ty nie rozumiesz, że w następnych dwóch latach będziemy mieć niższy wzrost gospodarczy (co dobitnie pokazuje zaledwie 1% wzrost inwestycji we wzroście PKB; na zdecydowaną większość wzrostu składa się konsumpcja).
I wreszcie: CZY TY NIE ROZUMIESZ, że Łotwa ma np. 5,9% wzrostu, a Czechy 5,2%? Także zasługa PISu?
Nie pisz o czymś, o czym nie masz pojęcia. A żeby było ci jeszcze przyjemniej, masz Tu kolejne zasługi dobrej zmiany. Nawet o źródle nie możesz powiedzieć, że jest lewackie :* (choć TVP oczywiście zaraz znajdzie powiązania Pulsu Biznesu z PO
)
PIS przebija PO w kumoterstwie i manipulacjach politycznych. Kropka.
Pseudo-inteligentny bełkot poparty portalem z kapitałem zagranicznym (siedziba w szwecji), takie przewidywanie i sranie w banie co będzie za pare lat. Ja jestem tu i teraz, a tu i teraz jest zajebiście i 10 x lepiej niż wszystkie lata PO-PSL (8 lat).
BTW. Był już taki jeden "spec", który przewidywał a sie obsrał. Sugerujesz, że znasz się lepiej na finansach niż minister finansów za czasów PO ?
youtube.com/watch?v=DAHIQtroWzs
Pozdro % poćwicz