Masz 35 lat a wypowiadasz się jak 15 letni dzieciak. Nie wypowiadam się w ten sposób tylko dlatego, że jestem dj'em i producentem, ale tylko i wyłącznie dlatego, że szanuję to co kto słucha (Tobie tego brakuje). Nie lubię np. rocka i metalu a ani razu nie wypowiedziałem się na temat tej muzyki w zły sposób jak Ty. Ignorantów muzycznych nazywam brudasami ponieważ zniżam się do Waszego poziomu wypowiedzi. Zero sensownych argumentów, ale za to sto procent bezsensownego p🤬lenia w pakiecie.
Aaaa, to dlatego taki diss od 'brudasow' i 'debili', bo kolega Anonymouz (or w/e) tworzy to gowno.
Czy ja gdzieś napisałem, że się obraziłem? Nie wmawiaj mi tego kolego, ja po prostu zniżyłem się do poziomu Twoich wypowiedzi. Natomiast żuczkiem gnojarkiem jesteś Ty, bo w wieku 35 lat siedzisz na Sadisticu i szukasz zaczepki na dziecinne teksty. Ty zarobisz w miesiąc tyle ile ja zarobię co tydzień w jedną noc robiąc to, co kocham a w tygodniu mam wolne i spokojnie mogę iść na trening kiedy Ty będziesz siedział w pracy wp🤬lając tłuste posiłki.I wielka obraza ze ktos mu wlasnie uswiadomil, jak wielkim zuczkiem gnojarkiem jest. Bold dupy over 9000.
Po pierwsze, to mieszkam w domu, po drugie, możesz sobie nawet nap🤬lać od 6 rano, bo nie wiem czy wiesz, ale cisza nocna trwa od 22 do 6 w blokach.
PS. A ja lubie sluchac wiertartki, wiec to uszanuj jak bede ci j🤬 o 8 rano nad glowa![]()
Nie-pzdr.