Debilem, to możesz być Ty, bo właśnie uświadomiłeś mnie, że jesteś kolejnym ignorantem muzycznym. Nie słuchasz takiej muzyki? Ok, Twoja sprawa, ale nie wypowiadaj się na jej temat w ten sposób. Każdy słucha czego mu się żywnie podoba i musisz to uszanować czy Ci się to podoba czy nie brudasie.
Debilem, to możesz być Ty, bo właśnie uświadomiłeś mnie, że jesteś kolejnym ignorantem muzycznym. Nie słuchasz takiej muzyki? Ok, Twoja sprawa, ale nie wypowiadaj się na jej temat w ten sposób. Każdy słucha czego mu się żywnie podoba i musisz to uszanować czy Ci się to podoba czy nie brudasie.
Jak można się bawić do takiej łupanki? Równie dobrze można wbić potańczyć do remontującego mieszkanie sąsiada. Trzeba być albo głuchym albo debilem...
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o
Żeby na np. imprezach, przeżyć podróż? Tak, w takiej muzyce przekaz też jest istotny ale trzeba uruchomić wyobraźnię by go zrozumieć(chodzi mi oczywiscie o ambitne gatunki a nie komerche i wixe pokroju "electro-house" czy "Manieczki") i oczywiscie musi grać dobry DJ.
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;oJeśli chodzi o przekaz emocji tak jak jedna osoba napisała wcześniej, to się zgodzę. Miałem wrażenie, że chodziło o przekaz jak w Hip-Hopie. Tak czy inaczej wiem o co chodzi, bo od 7-8 lat jestem DJem. Specjalizuje się w gatunku Hardstyle, ale lubię posłuchać innych gatunków.
Żeby na np. imprezach, przeżyć podróż? Tak, w takiej muzyce przekaz też jest istotny ale trzeba uruchomić wyobraźnię by go zrozumieć(chodzi mi oczywiscie o ambitne gatunki a nie komerche i wixe pokroju "electro-house" czy "Manieczki") i oczywiscie musi grać dobry DJ.
A z głośników tylko prut prut prut leci.
Jak można się bawić do takiej łupanki? Równie dobrze można wbić potańczyć do remontującego mieszkanie sąsiada. Trzeba być albo głuchym albo debilem...
Jeśli chodzi o przekaz emocji tak jak jedna osoba napisała wcześniej, to się zgodzę. Miałem wrażenie, że chodziło o przekaz jak w Hip-Hopie. Tak czy inaczej wiem o co chodzi, bo od 7-8 lat jestem DJem. Specjalizuje się w gatunku Hardstyle, ale lubię posłuchać innych gatunków.
![]()