Wysłany:
2011-09-29, 14:13
, ID:
805105
Zgłoś
@solteck-dzisiaj mozna tak pociac i poskladac material z jednej konferencji ze nie da rady okreslic ktora wersja jest prawdziwa. ja mialem okazje obejrzec transmisje konferencji pisu na temat afery z podrabianiem podpisow na listach poparcia kandydatow po na zywo w tvp info i potem zobaczyc co tvn z tego zrobil w swoich faktach. musze im przyznac ze maja dobrych technikow...jak czytam wasze komentarze to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac. tv trwam jest spalone w oczach prawie calego spoleczenstwa. oglada ja tylko troche dziadkow. trzeba zauwazyc tez ze ta telewizja nie manipuluje tylko wprost nazywa kogos zydem, masonem itd. nawet jesli to nie jest prawda to nie jest to manipulacja tylko oczernianie. natomiast telewizja tuska promuje sie jako obiektywna. a jej materialy sa tak skonstruowane, ze uwazjajacy sie za wiedzacego wszystko polaczek, ktory przeczytal kilka lektur szkolnych, byl na wakacjach w chalupach i zjadl kilka kanapek mcdonaldzie w jakiejs galerii handlowej, sam wyciaga wnioski niekorzystne dla okreslonych partii. i to jest wlasnie manipulacja. radze nauczyc sie samodzielnego myslenia i poszerzyc odrobine horyzonty, a nie szczekac to co wg tvn-u szczekaja wszyscy, bo jest to sluszne