Nie odniosłeś się w ogóle to merytorycznej kwestii jego wypowiedzi, do strat jakie przyniosło euro, do krytyki afer tego rządu, o czym cały czas mówił, po prostu zwyzywałeś gościa ni z dupy ni z pietruchy. Ludzie tacy jak ty powinni być pozbawiani praw wyborczych
Często wchodzisz w intymne kontakty z celebrytami?
o za kadencji Kaczyńskiego rozpoczynano przetargi i niektóre projekty
Dobra a czym się różni Mahomet jebiący swoją 9 letnia żonę od księdza proboszcza jebiącego 9 letniego ministranta ??
Cejrowski każdą wypowiedzią pobija swój włsny rekord głupoty. Mówi, że Wódz Rewolucji jest zdelegalizowany przez Konstytucję RP, ciekawe w którym miejscu. I co to znaczy "nilealny"? Że nie wolno wymawiać nazwiska Lenin? Najlepsza jest jednak jego definicja imprezy. No no, nie wiedziałem, że Kremówa takie impry rozkręcał.
Tym, że w Mahometa się wierzy, a księdza wypie**ala do klasztoru, tym, że Mahomet jest wzorem do naśladowania, a ksiąd pedofil powodem do wstydu.
Mówisz tak do taty gdy mówi ci, że dzisiaj seksu nie będzie? Ah te lewactwo![]()
Ps. wpisz sobie w google "szechter" to dobry humor cię opuści.
podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwiRząd jak każdy inny od 89 roku. Tak samo umoczony tak samo bez jakiejkolwiek realnej wizji na poprawę bytu społeczeństwa. To samo co Tusk robił i Kaczyński i Miller i Pawlak i Olszewski i wszyscy inni.
Do do Lenina to pokaż mi gdzie to zostało wykorzystane w polityce partyjnej. Napis powrócił na czas realizacji filmu. Zresztą jestem przeciwny wyrzucaniu nazw ulic czy obiektów. Niech pozostają i przypominają. Jeżeli wymażemy cały komunizm nie będziemy w stanie o nim przestrzegać młodzieży. Ale ch*j prawicowcy najpierw robią a potem myślą.
Pozbywanie się "znienawidzonych niemych świadków komunizmu" jak pomniki, nazwy miejsc czy ulic, to pozbywanie się dziedzictwa narodowego, Naszej historii i przeszłości, której tak bardzo chcą bronić Pisiory z Jarkiem na czele.
Ta to czemu wielu ubóstwia Wojtyłę który w praktyce wpierał księży pedofilii ??
Chyba, że jesteś skończonym idiotą i faktycznie wierzysz w to co piszesz. Trolluj sobie na całaprawda.pl, odkrywamyż🤬dów.pl, czy myślsamodzielnie.pl czy ch*j wie gdzie tacy oświeceni jak Ty wchodzą
Tak bardzo nienawidzę wypowiedzi Cejrowskiego, przesiąkniętych fanatyzmem i wszystkowiedzą. Po stwierdzeniu, że to przyjazdy papieża były największymi imprezami po prostu wyłączyłem tego debila. Sądzę, że poziom tego filmu nie odbiega od dziesiątek pozostałych, a po każdym musiałem wziąć coś na uspokojenie.