Blurey napisał/a:
No, trzeba mieć niepokolei w głowie. Ale to wina -->
Blurey napisał/a:
Połowa polaków to bekarty niemiec, rusków i paru innych krajów, które były w obrębie tej ziemi przez ostatnie ~500 lat. Niczym się nie różnimy, człowiek to człowiek i należy każdego szanować. Nie rozumiesz dalej.
To ty nie rozumiesz. Ja szanuję każdego, kto szanuje mnie. Mnie wali to kto jest jakiej narodowości, jakiego jest koloru skóry, jakiego wyznania, czy płci do czasu, kiedy nie ogranicza mojej wolności i nie jest mi wrogi.
Do ciebie panie kolego nie mam szacunku z tego tytułu, ze nie masz szacunku do ludzi o innym światopoglądzie niż ty. Skoro ateista nie wierzy, to co go obchodzi, że ktoś inny jest osobą religijną? Dla niego Boga nie ma, więc nie ma problemu. Skoro nie obchodzi cie ten kawałek ziemi, to na co obrażasz jej symbole?
Blurey napisał/a:
No, trzeba mieć niepokolei w głowie. Ale to wina -->
Niech ci będzie
Blurey napisał/a:
Kipi z ciebie nienawiść. Obrażanie? sp***olć z kraju? Co to za określenie, co ja jestem więźniem? Wyczuwam gimbusa. Jesteś typowym idiotą(możliwe, że to właśnie ja jestem głupi(inaczej nazywając wybitny), bo na milion ludzi moje myślenie jest inne, ale to już kwestia punktu widzenia), przez co świat jest jaki jest.
Bla bla bla... Nie obchodzi mnie kto chce wyjezdzac z tego kraju, serio! Mam problem z tym, ze taki burak jak ty, jak znajdzie szase wyjazdu to musi wylać swoje żale na kraj (Polak Cebulak, Polandia, Cebulandia itd.). To tak jakbym na odchodne z domu rodzinnego każdego zjechał jak burą sukę. Po co to wszystko? Kto tutaj ma problemy z nienawiścią?
Blurey napisał/a:
Potępiasz i odczuwasz nie wiadomo czemu ogromną nienawiść, jesteś faszystą człowieku.
Jw.
BTW. Faszystą nie jestem, wręcz przeciwnie. Faszyzm stoi na przeciwko liberalizmowi ekonomicznemu, którego jestem gorącym zwolennikiem
Blurey napisał/a:
totalitaryzm(najlepsza polityczna rzecz, to totalitaryzm pozytywny, rządzący przez inteligentnego i światłego geniusza o ciepłym sercu)
Ojojojjj! Ukryty faszysta!
A tak na serio, to się zgadzam, ale w sferze państwa. Wszystko jest lepsze od tego gówna, które teraz jest.
A jakby usunąć te państwa, to i tak jakiś podział administracyjny musiałby być. Na siłę pozmieniałbyś granice regionów, zeby nie przypominały aktualnej mapy?

Jedna osoba nie może zarządzać całym światem.
Blurey napisał/a:
Co ja napisałem wcześniej, a tak, JA MAIN FJUHA. Ogarnij ten faszyzm bo aż boli.
Dlaczego używasz terminów, których znaczenia kompletnie nie znasz?
Faktycznie, masz rację. Jakby ten temat był o religii, to mówiłbyś do mnie "Papa" ?
Zachowujesz się jak lewicowe gnidy, które mówią o tolerancji, a same dyskryminują wiele środowisk.
Blurey napisał/a:
jak ktoś ma odmienne zdanie o czymś innym, to k***a nienawiść w 100%
O sobie chyba piszesz

Kolejny hipokryta... Do tego idiota.
Więcej szacunku i tolerancji dla drugiego człowieka.