... naszego układu słonecznego, galaktyki, gromad galaktyk, wymiaru, grupy wymiarów... i tak do stwierdzenia, że jesteśmy wszyscy mieszkańcami wszystkiego, bo skoro nie uznajemy podziału na państwa, naród i inne, to dlaczego miałoby ograniczać się na ziemi?
Za dużo Anarchokapitalizmu czy tam innych pochodnych anarchii.
Są różne więzi społeczne, które można rozgraniczyć od najmniejszych do największych - najbliższa rodzina, przyjaciele, dalsza rodzina, znajomi, sąsiedzi, mieszkańcy tego samego osiedla, miasta, województwa, kraju, kontynentu, ziemi... Więzi społeczne oczywiście nie muszą być równoznaczne z dyskryminacją, lub wyższością jednej nad drugą.
To chyba ty, bo ja jestem dumny
![]()
Dlaczego uważasz, że mam wyprany mózg? Świadczy o tym troska o kraj? Chęć zmiany na lepsze? Duma z historii i tradycji? Co w tym złego? Godnego potępienia?
Uważasz się za wzór do naśladowania? Sp🤬olić z kraju, jednocześnie obrażając wszystko co z nim związane uważasz za jedyne właściwe rozwiązanie?
Nie potępiam emigracji, niech każdy żyje swoim życiem. Jakbym nie miał perspektyw w Polsce, to sam bym wolał wyjechać. Ale jaką trzeba być sp🤬oliną, żeby obrażać kogoś, albo wyśmiewać za ich ideały, skoro nie krzywdzą nikogo?
Dlaczego pijesz do historii Polski? Gdzie na świecie się nie zabijali, nie wojowali?
Przy tej automatyzacji moglibyśmy żyć na dużo wyższym standardzie nie pracując prawie wcale, ale światowa finansjera na to nie pozwoli. Przestaliby się bogacić i koncentrować wszelkie bogactwa u swojego boku. Po raz kolejny - wróć do rzeczywistości
![]()
Taki duży skrót dla ciebie
Dla podsumowania chciałem dodać, że dla mnie jesteś zerem, bo na każdym kroku emanuje od ciebie szyderstwo z Polski i wszystkiego co z nim związane.
Jakby cię to waliło w cyce, bo nie utożsamiasz się z tym czy tamtym, to ja nic przeciwko nie mam, ale obrażanie czegoś, co szanuję i cenię świadczy tylko o tym, jak bardzo zgniłą osobą jesteś.
Tak, tak, a przyleciały by ufoludki to powiedzielibyście, że jesteście mieszkańcami kosmosu.
![]()
No, trzeba mieć niepokolei w głowie. Ale to wina -->
Połowa polaków to bekarty niemiec, rusków i paru innych krajów, które były w obrębie tej ziemi przez ostatnie ~500 lat. Niczym się nie różnimy, człowiek to człowiek i należy każdego szanować. Nie rozumiesz dalej.
No, trzeba mieć niepokolei w głowie. Ale to wina -->
Kipi z ciebie nienawiść. Obrażanie? sp***olć z kraju? Co to za określenie, co ja jestem więźniem? Wyczuwam gimbusa. Jesteś typowym idiotą(możliwe, że to właśnie ja jestem głupi(inaczej nazywając wybitny), bo na milion ludzi moje myślenie jest inne, ale to już kwestia punktu widzenia), przez co świat jest jaki jest.
Potępiasz i odczuwasz nie wiadomo czemu ogromną nienawiść, jesteś faszystą człowieku.
totalitaryzm(najlepsza polityczna rzecz, to totalitaryzm pozytywny, rządzący przez inteligentnego i światłego geniusza o ciepłym sercu)
Co ja napisałem wcześniej, a tak, JA MAIN FJUHA. Ogarnij ten faszyzm bo aż boli.
jak ktoś ma odmienne zdanie o czymś innym, to k***a nienawiść w 100%
Do ciebie panie kolego nie mam szacunku z tego tytułu, ze nie masz szacunku do ludzi o innym światopoglądzie niż ty.
Bla bla bla... Nie obchodzi mnie kto chce wyjezdzac z tego kraju, serio! Mam problem z tym, ze taki burak jak ty, jak znajdzie szase wyjazdu to musi wylać swoje żale na kraj (Polak Cebulak, Polandia, Cebulandia itd.). To tak jakbym na odchodne z domu rodzinnego każdego zjechał jak burą sukę. Po co to wszystko? Kto tutaj ma problemy z nienawiścią?
BTW. Faszystą nie jestem
Ojojojjj! Ukryty faszysta!
A jakby usunąć te państwa, to i tak jakiś podział administracyjny musiałby być. Na siłę pozmieniałbyś granice regionów, zeby nie przypominały aktualnej mapy?
Jedna osoba nie może zarządzać całym światem.
![]()
Dlaczego używasz terminów, których znaczenia kompletnie nie znasz?
![]()
Zachowujesz się jak lewicowe gnidy, które mówią o tolerancji, a same dyskryminują wiele środowisk.
O sobie chyba piszesz
Kolejny hipokryta... Do tego idiota.
Więcej szacunku i tolerancji dla drugiego człowieka.
To właśnie ja namawiam by każdego szanować...
Na szacunek tak czy siak trzeba sobie zapracować
Od razu stawiasz tezę, że jestem burakiem, co od razu dowodzi twojej nienawiści, lub lżej, nieakceptacji mnie i moich poglądów.
bo nigdzie jeszcze nie napisałem nieprawdy.
I co z tego? Też posiadam cechy faszyzmu, ten ustrój nie jest w 100% zły, tylko ma negatywne i pozytywne przywary, staram korzystać z tych pozytywnych.
Bo używasz jednej, najgorszej cechy faszyzmu, przynależności rasowej na tle nardowości, a mi nie ma prawa się nie podobać, bo jestem "zerem" i chcę sp***olić i mieć wyj***ne, dla tego jestem dla ciebie najgorszy (hitlerek nie używał pustych słów, tylko siły).
Cytat:
Zachowujesz się jak lewicowe gnidy, które mówią o tolerancji, a same dyskryminują wiele środowisk.
Idiotyczne porównanie, nawet nie wiem do czego się odnosi i samemu się odnieść. Absurd. Napiszę tylko, nie, jesteś w mega błędzie.
Ten idiotyzm to już od początku twojego postu idzie, bo od początku nic nie rozumiesz, więc wybaczam.
No to właśnie do ciebie jest... Dafuq na ch*j mi piszesz coś, o co sam się przysrałeś, gdy pisałem długiego posta na temat braku szacunku i tolerancji dla drugiego człowieka i mojego "marzenia" by to się skończyło i każdy razem współpracował jak jedna wielka rodzina. Twoje podsumowanie jest podsumowaniem twojego nie rozumienia i kretynizmu, szkoda, że nigdy nie można podyskutować z kimś na poziomie.
Ty weź się k🤬a zdecyduj, hipokryto
![]()
Jesteś typowym idiotą, bo mówisz o szacunku bez względu na poglądy, a za nie właśnie innych wyśmiewasz i obrażasz.
Blurey napisał/a:
I co z tego? Też posiadam cechy faszyzmu, ten ustrój nie jest w 100% zły, tylko ma negatywne i pozytywne przywary, staram korzystać z tych pozytywnych.
Hipokryta![]()
Jesteś typowym idiotą, bo mówisz o szacunku bez względu na poglądy, a za nie właśnie innych wyśmiewasz i obrażasz.
Hipokryzja, składnia z dupy, błędy i powtórzenia.