Mało brakowało, żeby sprawca powtórzył sukces Grzesia Floyda w długości bezdechu, przy akompaniamencie lokalnych patusów.
Haaa zawiodłem się myślałem że zajebie w kolano któremuś z małpoludów ale się zawiodłem .... dla mnie to podludzie powinniśmy ich k🤬a sterylizować a nawet exterminowac bo i tak nie ma z nich żadnego pożytku
Haaa zawiodłem się myślałem że zajebie w kolano któremuś z małpoludów ale się zawiodłem .... dla mnie to podludzie powinniśmy ich k🤬a sterylizować a nawet exterminowac bo i tak nie ma z nich żadnego pożytku
o ja p🤬lę jaka patologia , coś mi się wydaje, że pół wiochy pójdzie siedzieć albo dostanie zawiasy .... policja powinna tam wysłać antyterrorystów i każdego po kolei wyciagać za łachy z obory, z rekami na plecach i w skłonie . może to by ich cos nauczyło, chociaż wątpię
Jestem 100% za ale przyznam, że od roku jeżdżę autem na cyku. ostatnie 2 m-ce ograniczyłem ale alko we krwi jest.
Lepsze szkolenie i więcej służb na co potrzeba środków. Dodam, że mieszkam w Holandii od 20 lat i widziałem akcje policji nie raz. Jakby doszlo do takiej sytuacji na miejscu były by z trzy jednostki plus duży ziom na motorku co na dzień dobry kopie z buciora w brzuch a pół towarzystwa była by skuta.
o ja p🤬lę jaka patologia , coś mi się wydaje, że pół wiochy pójdzie siedzieć albo dostanie zawiasy .... policja powinna tam wysłać antyterrorystów i każdego po kolei wyciagać za łachy z obory, z rekami na plecach i w skłonie . może to by ich cos nauczyło, chociaż wątpię