Mało brakowało, żeby sprawca powtórzył sukces Grzesia Floyda w długości bezdechu, przy akompaniamencie lokalnych patusów.
W tym wieku już sam powinieneś brać a nie zazdrościć. Przestań walić, zacznij r🤬ać. Ale kobiety!!!
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówDla chlejusów za kierownicą zero toletancji.
Lepsze szkolenie i więcej służb na co potrzeba środków. Dodam, że mieszkam w Holandii od 20 lat i widziałem akcje policji nie raz. Jakby doszlo do takiej sytuacji na miejscu były by z trzy jednostki plus duży ziom na motorku co na dzień dobry kopie z buciora w brzuch a pół towarzystwa była by skuta.Mogę polityków nie lubić, ale mam nadzieję że czy to Ziober, czy inny minister sprawiedliwości, dadzą policji więcej uprawnień. A już na pewno kursy panowania nad patusami.
Mogę polityków nie lubić, ale mam nadzieję że czy to Ziober, czy inny minister sprawiedliwości, dadzą policji więcej uprawnień. A już na pewno kursy panowania nad patusami.
podpis użytkownika
takie tam bez konkretówpodpis użytkownika
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celuJedni drugich warci. Gliniarz nie potrafi sobie z jednym chłopaczkiem poradzić, którego zresztą zatrzymał nie wiadomo za co, a reszta to patusy co od rana 0,5 promila mają. Najlepsza policjantka, która oczywiście nic nie wie, nic nie może i najchętniej zamknęłaby się w kuchni.