ale zeby jaka statystyke poprawic? bo z tego co wiem to za samo jezdzenie na rowerze nic nie robia wiec nie p🤬l,ktos lamie prawo to niech sie k🤬a liczy z tym ze moze wylapac mandat
k🤬a jak czytam te wasze komentarze to mnie h🤬j strzela jak moze byc takimi z🤬bami...Dla jaj to oni go nie zatrzymuja i dobrze ze agresywni bo to ma byc POLICJA a nie k🤬a fundacja MAMO PRZYTUL...mnie zatrzymali wiele razy i nigdy nic nie odp🤬lali bo bylem spokojny
Bo jak mieszkasz na jakies wsi gdzie 4 chaty na krzyż to się nie dziwię .Od czasu euro 2012 pozatrudniali w policji jak leci i tera mamy takich bohaterów z dupy wziętych coraz więcej i nie p🤬l że policja ma być agresywna bo oni mają służyć obywatelowi a nie go sponiewierać .Czasami na siłę ci chcą dop🤬lić i nie jestem jakiś JP na 100% wyżywają się bo k🤬a ich gnębią przełożeni naturalna kolej rzeczy która się zabardzo pogłębia
Cytat:dzarul napisał/a:
up@ a skąd ty k***a wiesz za co go zatrzymali? Pewnie znając życie zaczął kozaczyć i nie chciał wejść do radiowozu. A temu komentatorowi tobym zaj***ł z buta w ryj!!! cwe* zaj***ny
fantomasik napisał/a:
Były policjant!? Czy tatuś w ZOMO?
co ty p🤬lisz maja sluzyc obywatelowi tak? czyli po twojemu jak ci wp🤬li jakis tym to policja ma mu nie wiem co zrobic ale napewno nie zatrzymac bo ma sluzyc obywatelowi?
zxjebie jeden za niewinnosc ci nic nie zrobia...
ciebie zrobiło?
![]()