Wyszło mi to z rachunku prawdopodobieństwa...
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
o ja p🤬lę
to jest właśnie poziom polskiej telewizji i jej widzów z autorem tego tematu na czele. kawał o małych stopach u kobiet i zlewie można traktować wiekowo na równi z bogurodzicą. w dodatku jest tutaj tak nieumiejętnie wpleciony w fabułę że pozostaje tylko zapłakać
Miałem nie odpowiadać na to, bo domyślam się, że w odpowiedzi usłyszę jaki to ze mnie leming, czy ki c🤬j jestem, a w jednym zdaniu będzie 90% słów o Tusku i rządzie, a ja nie wnikam w politykę, bo tam wszyscy są p🤬lnięci tak samo. Ale skoro wielu ludzi zgadza się z tym, to powiem kilka słów.
Nie wiem jaki jest poziom polskiej telewizji, bo bardzo rzadko oglądam, więc nie wiem, czy to komplement w moją stronę, czy nie ^^ Zastanawia mnie jednak fakt, skąd możesz wiedzieć jak jest ten fragment wpleciony w fabułę, musiałbyś oglądać ten serial...Poza tym, nie sądzę abyś mógł po tym filmiku jaki wstawiłem określić mój poziom, w sumie koło c🤬ja mi lata jakie masz zdanie o mnie, bo cię nie znam i wódki z tobą nie pije. Jesteś widzę osobą, która potrafi przede wszystkim narzekać, jak to w Polsce zj🤬e wszystko, więc dalszej dyskusji z tobą nie widzę, idź narzekaj dalej, a sam nic nie rób. Ja pomimo tego, że jest często c🤬jowo, potrafię się też śmiać, nawet z takich głupot, bo wolę to niż wieczne narzekanie. Tyle z mojej strony.