w sumie koło ch*ja mi lata jakie masz zdanie o mnie, bo cię nie znam i wódki z tobą nie pije.
ja p🤬lę jakie głąby. można śmiać się z kobiet i feministek ale w sposób inteligentny, a nie powtarzając kawał będący zabytkiem polskiego humoru
w dodatku wpleciony w dialog od jakiegoś z dupy wziętego tekstu o spuchniętych łydkach... o ja p🤬lę po 3kroć
o polityce nawet nie wspomniałem, ale autor tego c🤬jowego tematu musiał się jakoś bronić
polska telewizja i publiczna i niepubliczna jest c🤬jowa, bo z zagranicznych seriali to lecą tylko stare sezony jakichś gówien z przed 5 lat, albo seriale które wszyscy już obejrzeli na necie dawno temu, o polskich produkcjach nawet się nie wypowiadam, ich najlepszym podsumowaniem jest maciek i rysiek z klanu.
ps.
fakt, z frajerami nie pijam
@up Po taki sam ch*j, jak ty się wypowiadasz w temacie, który uznajesz za niski poziom.
się wypowiadam żeby więcej nie było tu takich marnych tematów zakładanych przez półgłówków. wiesz już wszystko? czy może musisz jeszcze w lustro spojrzeć żeby do ciebie dotarło?
chyba ci się coś poj🤬o. tak to możesz ze swoim ojcem spod monopolowego rozmawiać
chyba ci się coś poj🤬o. tak to możesz ze swoim ojcem spod monopolowego rozmawiać