a blondina skasowała za wizytę jedną przynajmniej 100 zł

. Wszystko zależy głównie od genów. C🤬jowe jest żarcie w sklepach kasza gryczana przed zbiorem pryskana ruondupem, w wędlinach jest w c🤬j mąki, skrobi ziemniaczanej, wody, substancji wzmacniających smak i zapach, hydrokoloidów i innych gówien które po opisaniu dokładniejszym wywołują wiele chorób m.in. alergie; masło robione jest z oleju palmowego, o innych gównach nie wspominając; żeby jeść nisko przetworzoną żywność trzeba sporo kasy wydać a przecież nikt nie będzie wp🤬lał samych warzyw non stop które z takiej żywności są najtańsze gdzie i tak wiadomo że ładnie pędzone na opryskach i nawozach. Im tańsza żywność tym gorsza a później cieszycie się że wp🤬lacie tanią mortadele drobiową w której odpadów takich w miarę jest z 17% gdzie reszta to mom tłuszcz skrobia i inne c🤬jowe dodatki. Chcecie masy nabrać to wpieprzajcie własną świnkę bądź najlepiej krowę hodowaną do tego własne zboże takie jak owies, grykę, żyto, jęczmień. A jeszcze gorsze są te wszystkie gówna fit bo są odtłuszczane gdzie też potrzebujemy tłuszczu w naszej diecie a zastępowane cukrami takimi jak skrobia. Co do diet i zdrowego odżywiania to tylu ilu jest profesorów to tyle jest teorii i piramid zdrowego żywienia. Są przecież diety które składają się głównie z tłuszczu i też są sukcesy spore w takich dietach. Wk🤬iają mnie tacy dietetycy bo tak na prawdę gówno wiedzą i idą wyuczonymi schematami typu dużo wody by pobudzić metabolizm ale nie powiedzą jakiej a później taki kretyn pije kranówę przegotowaną bądź nie lub wodę najtańszą z biedronki lub lidla która potrafi odwodnić szybciej bo ma zbyt małą ilość minerałów albo co najwyżej powie że źródlaną a źródlana to jedno wielkie gówno albo wyliczą odpowiednio zbilansowane posiłki i że regularne. Nie jeden ogarnięty kulturysta ma więcej doświadczenia i wiedzy co do diety niż dietetycy. To co dietetyk ma na swoich studiach to szkoda gadać. Czasami za biurkiem w takiej poradni też są osoby po technologii żywności i żywienia człowieka a są to ludzie którzy ledwo co skończyli studia bo mają za małą wiedzę by próbować pracować w prawdziwym zawodzie jako technolog i wytwarzać wam wszystkim jeszcze bardziej gównianą żywność byście byli zachwyceni smakiem i zapachem