Ale że co? Bo nie wiem
Że chcą żeby było dużo wyświetleń?
To chyba dobrze
A że to nie spontaniczne tylko zaplanowane. To też dobrze. lepiej żeby mieli plan i ustalali, że mają krzyczeć jak ich ktoś będzie ściągal z granicy niż żeby bez polanu ktoś z tego ruchu wyjął gaz lub coś innego i zrobił jakieś głupostwo.
Także dzięki za wstawkę. teraz wiem że to rozsądni ludzie. A miałem wątpliwości
Bardz dobrze. Zwłaszcza, że wszystko co robi tchnie ustawką pod publiczkę. Chwalcie go dalej.
Ruch Obrony Granic (ROG) to ogólnopolska inicjatywa społeczna powołana przez Roberta Bąkiewicza.
Jesteście sterowani jak dzieci. Poszedł przelew z Rosji i leci zmasowana propaganda antyniemiecka i antyunijna. Polacy sa szykowani do wojny i mają być całkowicie wyizolowani z zachodu. Mamy być skłóceni i pełni nienawiści. Putin wyzwoli Polskę od złej Unii i złych Niemców - którzy co zabawne sfinansowali wszystko co fajne w Polsce.
W sumie nie rozumiem bólu dupy w kontekście tego filmiku.
Chwalą się raczej jak poszerzać zasięgi niżeli, że robią to dla własnych korzyści (własna interpretacja). Jeżeli coś przeoczyłem, co jednoznacznie wskazuje na wcześniej wymienione to proszę mi wskazać, ale nie na zasadzie teorii dziennikarza śledczego Tomasza Piątka