Chciałbym ogólnie logiczne wytłumaczenie czemu ktoś kto ucieka z kraju muzułmańskiego przed śmiercią i przyjeżdża do innego kraju jako uchodźca/imigrant to potem dąży do wprowadzenia prawa szariatu w kraju który go uratował.
A ja mysle ze tu nie ma master planow, jest tylko naturalna potrzeba przynaleznosci do jakies grupy, a ekstermisci sa produkowani przez odrzucenie spoleczne i intelektualne lenistwo
O patrzcie wszyscy. Geniusz wylazł z piwnicy Smutno mi, że ktoś tak bardzo potrzebuje poczucia wyższości, że jedyne, co potrafi, to rzucać wyzwiskami. Wiesz, ja akurat umiem się bronić. Lata zapasów i parę ulicznych starć nauczyło mnie, że siła bez rozumu jest jak pusta beczka: dużo hałasu, zero treści. Ale nie o pięści tu chodzi. Prawda się broni sama, nawet jeśli ktoś jej nie znosi.
Ja pienię, typie, po kiego się tak ośmieszasz? 🤣 Idź i zaserwuj kolejną odpowiedź bota AI i projektuj dalej na mnie swój żałosny żywot, który wiedziesz z piwnicy, bo na ulicy ryja by ci obili raz dwa 🤣 Ty się umiesz bronić, ale robieniem pały, więc jak chcesz, to mogę ci załatwić kogoś, kto da ci dziś spoconego do papy i poprawi ci się humor 🤣
Mamy tu specjalistę od piwnicznych analiz i ulicznych fantazji. Uroczo przewidywalne. Krzyczysz jak osioł na targu, licząc, że ktoś pomyli hałas z mądrością. A ja? Ja trzymam lejce i jadę dalej. Bo widzisz, prawda nie potrzebuje ryja, pięści, ani twoich tanich żartów. Ona po prostu jest. I jak na ironię, im bardziej ryczysz, tym bardziej wyglądasz jak ten biedny osioł, co myśli, że prowadzi karawanę.
weź już dla dobra community sie w końcu zamknij...