Bawimy się w kobiety policjantki i kobiety żołnierki bo tak naprawdę nie ma prawdziwego kryzysu. Gdyby realnie wybuchła wojna, albo nastąpiła choćby inwazja kosmitów którzy by zażynali ludzi na ulicy, to społeczeństwo szybko by sobie przypomniało kogo i gdzie jest rola, a feminizm zniknąłby natychmiast.
Bawimy się w kobiety policjantki i kobiety żołnierki bo tak naprawdę nie ma prawdziwego kryzysu. Gdyby realnie wybuchła wojna, albo nastąpiła choćby inwazja kosmitów którzy by zażynali ludzi na ulicy, to społeczeństwo szybko by sobie przypomniało kogo i gdzie jest rola, a feminizm zniknąłby natychmiast.
No może będzie miała problem z zaparkowaniem, ale że Wania już przejechany, dalej już sam sobie poradzisz.Utworzy się kobiecy batalion pancerny i wskaże drogę na Moskwę. Wojna będzie wygrana!
One rozjadą wszystko i każdego kto im stanie na drodze.
A na miejscu?
- Kasia! Kaśka jak się wpycha to podłużne do tego okrągłego, co potem tak głośno strzela?
I to byłby dobry pokaz. Po równej ziemi to i rowerem pojedziesz, a czołg służy właśnie do przełamywania przeszkód terenowych. Ludzie by się cieszyli, a kilkanaście metrów siatki ogrodzeniowej to nikły koszt w porównaniu do ceny tych pokazów.Zazdroszczę kobicie 🤩
ja bym przejechała wzdłuż po płocie...
Biało czerwona szachownica na czołgach?🤣
Tak, na czołgach i innych wozach opancerzonych.
Kiedy Ciebie jeszcze na świecie nie było, a ja służyłem w wojsku, to było to powszechne. Służyłem w latach 1981 do 1983.
Nie wiedziałem, że 1993 roku zostało to zmienione i dopiero teraz znalazłem taką informację.
Pogoogluj starsze zdjęcia i znajdziesz czołgi i BWP-y z szachownicą na wieży.
Wystarczą zdjęcia ze stanu wojennego:
Biało czerwona szachownica na czołgach?🤣
Wystarczą zdjęcia ze stanu wojennego:
Tak, na czołgach i innych wozach opancerzonych.
Kiedy Ciebie jeszcze na świecie nie było, a ja służyłem w wojsku, to było to powszechne. Służyłem w latach 1981 do 1983.
Nie wiedziałem, że 1993 roku zostało to zmienione i dopiero teraz znalazłem taką informację.
Pogoogluj starsze zdjęcia i znajdziesz czołgi i BWP-y z szachownicą na wieży.