kosioraldo napisał/a:
Idź się poskarż do dzielnicowego, może jak będziesz grzeczny to dostaniesz Samira do domu na tydzień
Ty chyba masz coś z deklem bo uważasz się za kobietę a piszesz jak on ono 😂 brzydzę się takimi wynalazkami jak to, nasralbym w to ono coś tęczowe i rzucił wam w tłum, byście chociaż zjedli raz węgorza bo takie tłumany to jedyne co jedzą to pizzę z żabki 😂
Śmierdzielu tacy jak Ty powinni być sądzeni jak za zdradę stanu, brzydzę się takimi ludźmi mój dziadek w grobie się przewraca że walczył w powstaniu warszawskim za takie coś, ja mu się wcale nie dziwię bo bym wstał z tego grobu i popełnił samobója jak bym widział co mnie otacza za idiokracja, idź plaster szynki i sera na marszu zboczencow połóż sobie na klatę i utożsamiaj się z tostem
Dziękuję, dzielnicowy pozdrawia a Samir na falafla zaprasza.
Wytłumacz proszę to z tym węgorzem i pizzą z żabki bo nie zrozumiałem. To jakiś sarkazm, żart z Twojej bańki, cytat z kabaretu?
Ten tost też wyjaśnij jak możesz.
A Twój dziadek pewnie jak by wstał z grobu to by z pewnością strzelił sobie w głowę jak by zobaczył ze jego ukochane Zaporoże znów zajeli Rosjanie. Bo on walczył w powstaniu warszawskim ale w oddziale 150 ukraińskich żandarmów z ss Galizien.
Więc teraz musisz być dumny z dziadka jak wasi rodacy wznoszą wysoko rękę zamawiając П'ять пива (mam nadzieję że dobrze napisałem, sam ocenisz i poprawisz bo to przecież Język Twojego ukochanego dziadka)