Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Też mam znajomego muzułmanina, wykształcony facet w średnim wieku. Do rany przyłóż miły człowiek. Tylko jak popił trochę wina to zaczął się uzewnętrzniać jak to izrael trzeba zniszczyć i kiedyś im się to uda.
Nie widzisz jacy oni są albo nie chcesz widzieć.
Nie mam kompleksów.Nie jestem polakiem cebulakiem...
Aaa, jesteś zapewne jednym z tych nowoczesnych, postępowców obrzucających gównem religię, odrzucających tradycję i kulturę oraz zwolennikiem eurokołchozu "bo tusk załatwi nam 300 mld euro"
Przed chwilą mówiłeś, że Cie to nie interesuje bo masz swoje życie, a teraz o to pytasz. No chyba, że mnie podrywasz, to przepraszam ale muszę odmówić.
A choćby dlatego, że tacy ludzie was reprezentują jak biedroń, legierski czy jakieś inne grodzkie i tacy się wypowiadają w imieniu środowisk lewicowych i takim przyklaskujecie.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie