Jeszcze się pedały w policyjne kamizelki przebrały, żeby tym brzydkim policjantom zrobić złą opinię(Policja raczej nie chodzi w dresach i dżinsach na akcje).
To nie ja nap🤬lam kamulcami w centrum miasta, nie ja zap🤬lam tam z lustrzanką czy kamerą szukając sensacji i guza, również nie mnie zobaczysz za sterami armatki wodnej a już z całą pewnością nie ja sp🤬alam stamtąd w popłochu ciągnąc za łapę bękarta, którego sam tam zaprowadziłem. Ja sobie siedzę w ciepełku i oglądam to w necie. Jednak to ja, a nie te wszystkie pojeby mam się leczyć. Jebnij się w łeb
![]()
K🤬a wasza mać. Kto normalny, w dzień wolny od pracy zap🤬la w rejon, o którym doskonale wie,że będzie teatrem ulicznych działań wojennych między dwoma grupami ciężkich imbecyli zamiast siedzieć w domku, otworzyć piwko i oglądać spokojnie jak wyżej wymienieni rozp🤬alają sobie łby kostką brukową? W dodatku piździ na dworze. Odpowiedź jest prosta: nikt normalny tam nie poszedł. Czy myślicie, że ta tępa ściera z jednego z filmików, która ciągnie swojego, na oko 6-letniego bachora za łapę, uciekając przed szarżującym tłumem uzbrojonym w race, petardy, kamienie, koktajle mołotowa, kije i psami nap🤬lającymi pałami wszystko co się nawinie a to,co się nie nawinie spryskuje gazem łzawiącym jest mądra? No k🤬a, nie bardzo chyba. Chciałbym, żeby jej tego bachora zadeptali albo żeby przypadkiem dostał kamieniem lub butelką z benzyną w łepek i się jej na rękach spalił. Chciałbym,żeby to zarejestrowały kamery i żeby każdy mógł zobaczyć jak kończą dzieci, których rodzicami są skończone głąby bez wyobraźni. " Rok temu było przecież sielankowo, wszyscy w zgodzie szli rozpromienieni, śpiewając kumbaya i nikt na nikogo krzywo nie spojrzał nawet, więc w tym roku pełna ekstatycznego uwielbienia dla kraju i światłego rządu stawię się w patriotycznym akcie na przemarszu, wezmę ze sobą 6-letniego synka, niech też uczy się jak oddawać cześć najwspanialszemu z narodów". Otóż nie k🤬a, od kilku lat istnieją 2 główne drogi ideologiczne skupiające imbecyli lubiących podymić, które to opcje rok temu się srogo nap🤬lały i wiadomym było,że będą się hardo nak🤬iać w tym roku. Jak dla mnie powinna k🤬a zginąć razem z tym swoim zaj🤬ym bachorem albo powinni jej tego gówniarza zabrać, za świadome narażenie na utratę zdrowia lub życia. To samo tyczy się tych starych sk🤬ysynów, dziadków wszelakich. Wrażeń na starość szukają a potem płacz k🤬a, bo policja popchnęła, bo kamieniem dostał, bo głośno krzyknął ktoś i tłok. Niby stare a głupie jak trzylatek. Dziennikarze k🤬a, łowcy ujęć. Ich to jeszcze nieco rozumiem, płacą im za to, jak zadymią to tylko lepiej dla nich. No k🤬a, ale wyślą na pierwszą linię jakąś chuderlawą k🤬ę, co się rozpłacze podczas relacji, głos jej się załamie i po transmisji k🤬a. Daliby jakiegoś faceta z jajem, co sobie nie pozwoli w maskę przyp🤬olić ani kamery odebrać, ale nie. Potem płacz, bo brumbruma im spalili. Tyle w temacie, spać idę.
... lewacko-antypolskich bojówkarzy i ped***w, którzy przyszli zakpić z Dnia Niepodległości .
ps. filmik i tak bedzie skasowany bo nie wolno mówić głośno o takich rzeczach.