Jeszcze się pedały w policyjne kamizelki przebrały, żeby tym brzydkim policjantom zrobić złą opinię(Policja raczej nie chodzi w dresach i dżinsach na akcje).
Najlepszy moment z tych wszystkich filmików to ta szmata co z dzieciakiem ucieka
Na c🤬j to brać bachora w okolicę, w której z dużym prawdopodobieństwem będą się szybko i chaotycznie przemieszczać kamienie, race, petardy, koktajle mołotowa, kije uzbrojone w ludzi a atmosfera może się wzbogacić o średnio przyjemne dla płuc chemikalia policyjne? Szkoda, że jej tego smarkacza żaden kamień nie zaj🤬 na miejscu. To jest coś, co chciałbym zobaczyć
Cóż, może za rok...
To nie ja nap🤬lam kamulcami w centrum miasta, nie ja zap🤬lam tam z lustrzanką czy kamerą szukając sensacji i guza, również nie mnie zobaczysz za sterami armatki wodnej a już z całą pewnością nie ja sp🤬alam stamtąd w popłochu ciągnąc za łapę bękarta, którego sam tam zaprowadziłem. Ja sobie siedzę w ciepełku i oglądam to w necie. Jednak to ja, a nie te wszystkie pojeby mam się leczyć. Jebnij się w łeb
Lecz się człowieku lepiej, a nie pierdoły piszesz na forum.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.podpis użytkownika
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint