Mam wrażenie, że pojawiło się na tym portalu od c🤬ja trolli, którzy mają za zadanie propagować chore poglądy i zasypywać materiały komentarzami o treści poj🤬ej, aby sprawiać wrażenie że jest to opinia większości społeczeństwa...
- DUST DEVIL - "Innymi słowy: mają hejterkę na gejów bo ich nie rozumieją (90% polaków)... " - serio? Nie rozumieją? Jestem facetem i lubię jak drugi facet p🤬li mnie w dupsko... To takie przyjemne XD dajcie mi wychować dzieciątko z moim fagasem, a jak się zapyta "dlaczego ty i wujek śpicie w jednym łóżku?" t mu odpowiem - bo to jest NORMALNE! Widzisz synku, możesz sobie wybrać czy wolisz chłopców czy dziewczynki. Teraz wszyscy są tolerancyjni i jak dziewczynki w klasie ci dokuczają, to dlatego że są "inne" niż my chłopcy, rozumiesz?....
"Ta reklama wspaniale obrazuje tępotę użyszkodników sadola..." - hmmm, zastanawiam się dlaczego więc oglądasz ten portal i po co się zarejestrowałeś? Czyżbyś miał jakieś profity z tego że piszesz te bzdury?
"Nie widzę również problemów z adopcją - dwie mamy lub dwóch ojców którzy mnie kochają to zawsze lepiej niż mieszanie w domu dziecka (w którym zdarzają się gw🤬ty tak nawiasem mówiąc). " - skąd ty bierzesz te bzdury??? Mam wielu znajomych z domu dziecka i jakoś nikt nie wspominał o gw🤬tach, pobiciach, nękaniu, zastraszaniu.... Szczerze mówiąc to ci ludzie jednoczą się (najlepszych przyjaciół poznaje się w biedzie) i mają ze sobą kontakt do dzisiaj, pomimo że już od paru lat nie są w domu dziecka. Bidul to nie więzienie ani poprawczak. Poza tym, gdyby zdarzyła się tam taka sytuacja, to sprawca (dzieciak) szybko skończył by w dużo gorszym miejscu jak dom dziecka.
- Koniec Świata - "W Polsce mieszka wielu wolaków, którzy nienawidzą dla samego nienawidzenia i dupa ich boli jak ktoś chce walczyć o swoje prawa. Sami nie potrafią walczyć o swoje to rzucają kłody pod nogi innym. Takie tępe ch*je i złośliwe robaki-cebulaki." - Po pierwsze odp🤬l się od Polski i polaków. Jak ci się nie podoba to do sp🤬alaj na zachód albo do ciapatych - nikt cię tu nie trzyma, a co więcej nie potrzebuje. Po drugie "walczyć o swoje prawa"? Do czego? Wynaturzeń nie powinno się gloryfikować . Seks analny (między kobietą i mężczyzną) jest określony jako zboczenie seksualne. Nasze ciało jest przystosowane do wydalania przez odbyt, a nie goszczenia w nim k🤬sów... Po wielu stosunkach analnych mięśnie zwieracza tracą swoją funkcjonalność i najnormalniej w świecie robisz pod siebie. Dodatkowo rodzinę zakłada się po to, aby była ona pełna (z tamtej dziurki niemowlak raczej nie wyjdzie). Jeżeli seksuolodzy określają seks analny między kobietą, a mężczyzną jako zboczenie, to jak nazwiesz seks między dwoma facetami? Po trzecie - przekrzykujecie się z DUST DEVIL jak byście z jednego kompa pisali... Ale to chyba normalne dla trolla, nie?
"Wystarczy rzucić hasło i zaraz toczą pianę z pyska." - Achtung88 chyba co innego miał na myśli pisząc ten post, ale trzeba temat obrócić na swoją stronę żeby jeszcze bardziej zamieszać, nieprawdaż?
"gardzę ciemnotą i kołtuństwem." - tak, tak. Tylko ciemni ludzie w tej Polsce żyją. Jedyną oświeconą społecznością która wie najlepiej to grupa liberalnych homoseksualistów - przyszłość narodu i nadzieja dla gospodarki...
"Gówno mnie obchodzą rosyjscy faszole napadający na ludzi. Polska to kraj cywilizowany..." - nagle cywilizowany kraj? Przed chwilą było "W Polsce mieszka wielu wolaków", itp... Co za TROLL!
"Dla dziecka rozbita rodzina jest problemem i odciska na nim piętno do końca życia, więc co tutaj powiedzieć o mieszkaniu na kupie w sierocińcu." - Problem i piętno do końca życia to zostać adoptowanym przez dwóch pedałów... Wolę mieszkać na kupie w sierocińcu - całkowita powaga
Do administratorów - to że moje poglądy odbiegają od poglądów pana powyżej (pana - bo uważam że to jedna osoba która ma 2 konta) to nic nadzwyczajnego na tym portalu. Co więcej uważam że różne poglądy to podstawa, bo prowokują do dyskusji i refleksji na dany temat. Chciałbym jednak wyrazić opinię, że TROLLI należy tępić, a ten stworek powyżej na takiego mi wygląda...