W Polsce mieszka wielu wolaków, którzy nienawidzą dla samego nienawidzenia i dupa ich boli jak ktoś chce walczyć o swoje prawa. Sami nie potrafią walczyć o swoje to rzucają kłody pod nogi innym. Takie tępe c🤬je i złośliwe robaki-cebulaki.
@DUST DEVIL
Czy uważasz za normalne wychowywanie dziecka przez rodziców tej samej płci? Jest wiele małżeństw które pragną zaadoptować dziecko ,tylko nie mogą sprostać kuriozalnym wymaganiom.
Myślisz,że u pary bogatych gejów będzie miało lepiej ,dzieci w szkole są różne na pewno nie będzie miało lekko (pesymistyczny scenariusz ale takie są realia polskiej szkoły).
Natura stworzyła człowieka do rozmnażania , dlatego mamy podział na kobietę i mężczyznę.
Nigdy nie dopasujesz kwadratowego klocka do okrągłej dziury. Dlatego ,uważam że homoseksualizm powinien występować w strefie prywatnej a nie na siłe wchodzić z tym do strefy społecznej.
Społeczeństwo się już wypowiedziało u nas nigdy nie będzie tolerancji wobec homoseksualizmu i bardzo dobrze.
Nie przeszkadza mi to że chodzą po ulicach ,że ich spotykam na ulicach , nie przeszkadza mi to że pracują .
Przeszkadza mi to ,że wchodzą butami w takie miejsca które do tej pory były zarezerwowane dla LUDZI NORMALNYCH.
"Przeszkadza mi to ,że wchodzą butami w takie miejsca które do tej pory były zarezerwowane dla LUDZI NORMALNYCH."
wzruszyło mnie Twoje wyznanie. Gratuluje odwagi w wyznaniu i zarazem współczuje sytuacji. Piwo ode mnie za to.dwóch ojców którzy mnie kochają
szmatogłowy detected.i chodzimy owinięci w szmaty od stóp do głów.
Oby tylko platonicznie.A geje to doskonała alternatywa, bo z reguły są to wykształceni i spokojni ludzie, którzy autentycznie będą kochać te dzieci.
Poważnie? Cholera, a u mnie natura sama kieruje wzrok na cycki, a nie na męskie krocze. Myślisz że to jest nienaturalne?Homoseksualizm jest od zarania dziejów i jest to bardzo naturalny odruch.
Bo pedał to pedał i kropka.Mam również pytanie dlaczego takich pojebów jak Macierewicz uważasz za ludzi normalnych, a zwykłego Kowalskiego, który woli facetów, za nienormalnego?
Na koniec bardzo mnie rozbawił Twój tekst:
Można wiedzieć jakie miejsca są zarezerwowane dla ludzi normalnych? Mam również pytanie dlaczego takich pojebów jak Macierewicz uważasz za ludzi normalnych, a zwykłego Kowalskiego, który woli facetów, za nienormalnego? Oraz ostatnie pytanko: co to za miejsca gdzie geje wchodzą w butami? Przecież pracują jak każdy, nie zobaczysz różnicy. Mają swoje kluby, w których bawią się i nie łażą po twoich klubach. Czy Ty wiesz coś czego ja nie wiem?
PS: argument ze szkołą trochę naciągany, bo np w takiej Holandii nie ma problemu, a żyjący w Polsce mają co najmniej 2 sposoby uniknięcia tej sytuacji: nauczanie prywatne lub zagraniczna szkoła![]()
@up
Gówno mnie obchodzą rosyjscy faszole napadający na ludzi. Polska to kraj cywilizowany i tutaj nie będzie żadnego "tępienia". Tępić należy ciemnotę i zacofanie, które trzymają ten kraj w wiecznej c🤬jni, produkując bezwartościowych, prymitywnych debili typu kibole.