A temu to slupki skrzydla up..ly ? znafcy k...a ...
youtu.be/u4MOULvOxvI
Wy wszyscy jestescie debilami. 99% ludzi szydzących z macierewicza nawet nigdy nie widziało zadnego z jego przemowien albo konferencji. Tak sie sklada ze ogladalem kilka z nich i wiem ze gosc jest zajebiscie ogarniety. Nie mowi o zamachach tylko o hipotezach ktore nalezy zbadac ale jak widac kazdy ma to w p🤬dzie bo lemingi takie jak wy robicie z normalnego czlowieka idiote.
...Nie mieliśmy do czynienia nad Smoleńskiem z przypadkiem, nie mieliśmy do czynienia nad Smoleńskiem z wypadkiem. Mieliśmy do czynienia ze zbrodnią...
- Chcieli umorzyć. Jeśli masz jakieś źródła do tego że umorzyli liczę że się nimi podzielisz ( w co wątpię)
- Na jakie kilkanaście miliardów? Skąd masz te wyliczenia. To raz. Dwa że chciałbym Ci przypomnieć a raczej poinformować że maszyny do gier który niby nie wypłacały kasy a tak na prawdę ją wypłacały stały w naszym kraju już od co najmniej 2001 roku (to sam pamiętam). Jakoś przez dwa lata rządów PiS nic z tym fantem nie robiło. Ale co ja piszę...pewnie w tym czasie ludzie nie grali i dzięki temu Skarb Państwa nie tracił ani grosza![]()
- Sprawa jest w toku, nie zapadły jeszcze wyroki ani to uniewinniające ani przesądzające o winie.
Co do TVN...misiu pysiu nie mam w domy telewizora
Umowa z Gazpromem z 21 kwietnia 2010. Po interwencji Brukseli ostatecznie umowę podpisano 29 października - ale nie podano jej do publicznej wiadomości.
"KE obawia się, że Polska mogła naruszyć prawo UE, zapewniając Gazpromowi do 2045 r. monopol na tranzyt gazu przez Polskę do Niemiec oraz ulgowe opłaty za tranzyt." - to z GW. Nic o umarzaniu długu.
Tu nie chodziło o jakieś maszyny, tylko o pisanie ustaw na zamówienie.
Oczywiście - żadne pieniądze nie zniknęły, żaden urzędas nie wziął w łapę, a sprawa toczy się sprawnie i niechybnie wyrok zapadnie Rozumiem, że jak ktoś ci najebie, to nie będziesz mówił, że zostało popełnione przestępstwo do momentu aż sąd wyda wyrok?
Jak widać powyżej brak TV nie oznacza automatycznie, że jesteś dobrze poinformowany.