Wysłany:
2013-09-30, 7:44
, ID:
2546055
15
Zgłoś
Do fanatokow PO i sympatykow PiS : dajcie na luz, chociaz tutaj do jasnej cholery. Jesli chodzi o Macierewicza to moglbym zalozyc sie ,ze 99.9% majacych o nim zle mniemanie i na jego nazwisko pojawia im sie w glowie haslo SWIR - nawet nie widzialo 1 z jego konferencji. Nie jestem jego fanem ale zdarzylo mi sie obejrzec kilka z jego konferencji, spotkan (okolo 1.5h kazde, czasem dluzej a czasem krocej) i wyobrazcie sobie ,ze sie zdziwilem. Nie jest on swirem, mowiacym o bombach prozniowych, sztucznej mgle i nie zatrudnia ekspertow, ktorzy maja doswiadczenie z lotnictwem takie ,ze w mlodosci sklejali modele. Jesli faktycznie jest on swierem a to co mowi o prokuratorach, tusku, wojskowych itd sa oszczerstwami - dlaczego nie siedzi dawno w wiezieniu ? Pragne zauwazyc ,ze jesli ma dowody to je przedstawia i mowi o niektorych sprawach jasno i czytelnie, jesli natomiast ma hipoteze, to mowi ,ze dowodow niema i to tylko hipoteza. Czizas. TVN i inne gowna tak wam mozgi wypraly ,ze tak samo reagujecie na Korwina jak i Macierewicza - diagnoza swir. Jeszcze inni na Antka mowia swir, bo Korwin tak o nim mowi. Zadnych dowodow by "Zmierzdzyc" Antka tylko stwierdzenie - w jego oczach widac szalenstwo. Ja nie twierdze ,ze byl zamach ale ciekawi mnie dlaczego dowody sa niszczone? znikaja plyty DVD ze zdjeciami, slady sa zacierane, i baaardzo duzo rzeczy wyglada groteskowo. Dlaczego prokuratura zachowuje sie jak dawno dawno temu w Katyniu - polacy sami sie zastrzelili, a jesli nie to napewno zrobili to niemcy... Ja chcialbym sie tylko dowiedziec dlaczego prokuratura i politycy PO tak matacza w tej sprawie...