podpis użytkownika
twojlimit.pl/user/57561dodawać sobie możecie żart na temat klubów politycznych i związanych z nimi osobami ale czemu takie żarty są dodawana tylko lub najczęściej na temat PiS-u i Kaczyńskiego ,a nikt z PO czy Palikota się nie śmieje zwłaszcza że robi z siebie kompletnego debila i oszusta
Taka tradycja na Sadisticu, smiejemy sie z ulomnych. A ze prezio wiedzie prym i wali jakies smiechu warte smenty co chwila to wiecej tematow o Pisie.
@Dzoshu
Naucz się trepie czytać ze zrozumieniem, bo błysnąłeś właśnie typowo PeOfilską yntelygencjom. Nie pisałem o tym kto ma na co wyj🤬e, tylko komu jest dobrze sobie zwalić obserwując jak banda gimbusów turla się rozbawiona jego rysunkiem.
a właśnie mam jeszcze takie pytanie czy ktoś z waszych znajomych rodziny głosował na palikota bo jak na moje to jest już nie możliwe że 10 % wyborców to kompletni idioci którzy nie wiedzieli na co i kogo głosowali
Przepraszam za polityczny offtop ale poczyłem się obrażony
![]()
@Exader nie wiem dlaczego uważasz ludzi, którzy poparli RPP za idiotów. Jakoś nie uważam aby ktokolwiek kogo znam (i głosował na RPP), a znam ich sporo był idiotą.
Popieram praktycznie w 100% Ich program i nie widzę powodu aby w przypadku większości głosów mieli się z niego wycofać.