Ezio Auditore da Firenze napisał/a:
Swoją wypowiedzią pokazujesz jacy ludzie są w i za PiSem. Ja zapytałem ty pojechałeś po całej lini dlatego dla mnie PiS to nie PARTIA lecz FANATYZM i STAN UMYSŁU. Za krzyż to byście kosę bez skrupułów w plecy człowiekowi wsadzili. Walą mnie wasze za i przeciw, ja jako zwykły śmiertelnik chcę by w tym kraju się żyło lepiej. Zobaczymy co Palikot pokaże, Życie Panowie, Życie. Cieplutko i skromnie was pozdrawiam
Ty za to pokazałeś, jacy są ludzie czepiający się PiSu - to również jest (jak to sam określiłeś)
STAN UMYSŁU, jeśli zawsze na argumenty odpowiada się kretyńskim pytaniem. Tak samo było i w tym przypadku, kiedy zacytowałeś całkiem spójną i wyrażającą czyjeś zdanie wypowiedź. Widać wiele robisz, żeby w tym kraju było lepiej. Jeśli chodzi o to, co Gasipies pokaże, to nie wróżę nic poza błazeńskimi spektaklami co jakiś czas, które będą przez 4 (ale oby krócej) lata zadowalać tych, co oddali na niego głos.
Na koniec również cieplutko, jednakże z lekkim chłodem, który jest tutaj w pewien sposób uzasadniony - pozdrawiam