ale mine pedalstwo obskoczylo
hahaha cfaniaczki zza komputera:) dzisiaj jakiegos pinglaza albo dlugowlosego szturchne na ulicy moze to bedzie ktos z was cioty?! hahahahahahaha... a tak poza tym dzieciaki nie robcie z siebie doroslych bo kto stara sie byc doroslym za szczyla to na starosc bedzie zgredem!!! ja mam juz prawie 30 lat mam wyj🤬a robote w budzetowce:) ale zgredem nigdy nie bede a mlode pokolenie zgredow czyli piso-peowcow rosnie:) gratuluje idzcie do ksiedza na kolankach mu siadziecie i poopowiadacie co was boli moze mu komentarze na kartkach napiszcie jaki to zj🤬y jestem?!
hahahahahahahaha smieje sie z kazdego fiutka ktory ma cos do mnie!!!!! w cztery oczy bys nie syknal do mnie na ulicy bo ulica to nie forum i mozna dostac w pale dodam w durna pale!!!!
tchorze!!!! hahahaha polska idzie w dobrym kierunku mamy dorosla i elokwenta mloda "zmiane"
smieszy ich tylko ynteligientny humor kabaretow halamy albo ani mru mru...
hahahahaha
pojechala mnie ta "lepsza, kulturalna" czesc spolecznosci sadistica:) ludzie troche spokojniej!!!! napisalem to chamsko to fakt ale to zeby was wkurzyc troche i pokazac wam ze nawet wy kulturalni i intieligientni sa tacy sami a nawet gorsi ode mnie!!!
bo wy jestescie kulturalni nie wdajecie sie w rozmowe na tak zenujaco niskim poziomie jaki ja prezentuje....
a jechanie mojej matce to oznaka kultury i wyksztalcenia no i milosci do blizniego:) gdzie wy studiowaliscie? chyba kul-u
pytam tylko czesci z tych moich oponentow od dyskusji bo ten od mojej matki co by ja r🤬al to napewno ciemniak:) jak mozan stare baby r🤬ac? i to martwe? to chore!!! ale wiesz mowisz co uwazasz wolny kraj i mow co chcesz!!! pokazaliscie prawdziwa katolicka polska twarz:)
dziekuje za wrzuty milosierni polacy:) ale nic nie poradze ze dajecie sie sprowokowac:) amen!!!
a tak poza tym bylem wlasnie na dworze i widziale kilka osob w czarnych dlugich spodniach i koszulkach tez czarnych.... robcie co chcecie ale jak zyjecie w spoleczenstwie to starajcie chociaz w taki upal zalozyc cos co nie skupia tak promieni slonecznych!!!! bo naprawde spocone ludzkie cialo smierdzi!!!!! a kultura i zycie w spoleczenstwie to tez higiena osobista!!! i nie moja wina ze przewaznie od starych ludzi i ludzi ubranych na czarno w upal 35 stopni w cieniu smierdzi!!!! no niestety taka jest fizjologia nie oszuka sie tego!!! a ze mam takie a nie inne doswiadczenia to juz nie moja wina... sorry mowie tym ktorych urazilem moim generalizowaniem sprawy!!!! a pocalujcie mnie w moje blade dupsko mowie do tego glownie ktory obrazil moja matke!!!! jestes zerem kolezko ciezko z toba polemizowac bo masz gowno we lbie ale z religi masz napewno 6 bo jak mawia przyslowie "z religi 6 a w glowie pustka"
a do tych co twierdza ze taki lek jak prozac to sie po nim ma odlot to jest ignorantem! nie wiesz nie ale komentujesz:) akurat prozac to po prostu regulacja gospodarki serotoniana co skutkuje nie otepieniem ale dobrym humorem jak juz cos a poza tym prozac to tylko nazwa handlowa a lek nazywa sie calkiem inaczej:) i w polsce nigdy prozacu nie sprzedawano:) hyhyhyhy....![]()