ale mine pedalstwo obskoczylo
hahaha cfaniaczki zza komputera:) dzisiaj jakiegos pinglaza albo dlugowlosego szturchne na ulicy moze to bedzie ktos z was cioty?! hahahahahahaha... a tak poza tym dzieciaki nie robcie z siebie doroslych bo kto stara sie byc doroslym za szczyla to na starosc bedzie zgredem!!! ja mam juz prawie 30 lat mam wyj🤬a robote w budzetowce:) ale zgredem nigdy nie bede a mlode pokolenie zgredow czyli piso-peowcow rosnie:) gratuluje idzcie do ksiedza na kolankach mu siadziecie i poopowiadacie co was boli moze mu komentarze na kartkach napiszcie jaki to zj🤬y jestem?!
hahahahahahahaha smieje sie z kazdego fiutka ktory ma cos do mnie!!!!! w cztery oczy bys nie syknal do mnie na ulicy bo ulica to nie forum i mozna dostac w pale dodam w durna pale!!!!
tchorze!!!! hahahaha polska idzie w dobrym kierunku mamy dorosla i elokwenta mloda "zmiane"
smieszy ich tylko ynteligientny humor kabaretow halamy albo ani mru mru...
hahahahaha
ja mam juz prawie 30 lat mam wyj🤬a robote w budzetowce:)
w cztery oczy bys nie syknal do mnie na ulicy bo ulica to nie forum i mozna dostac w pale dodam w durna pale!!!!
![]()
tchorze!!!! hahahaha polska idzie w dobrym kierunku mamy dorosla i elokwenta mloda "zmiane"smieszy ich tylko ynteligientny humor kabaretow halamy albo ani mru mru...
hahahahaha