Bardzo dobrze, od maseczki krzywda się nikomu nie stanie, a skoro jest szansa że pomoże - czemu nie...
Już nie chce mi się Wam odpisywać szury. Całe szczęście że Wasi polityczni idole staczają się w niebyt.
PS. Czy chwaliłem się już przyjęciem trzech dawek pfizera? i pomimo takiej ilości przeciwciał przechorowywałem COVID całkiem ciężko, choć bez hospitalizacji to było to moje najcięższe przeziębienie w życiu. Więc powodzenia wam szury życzę
Już nie chce mi się Wam odpisywać szury. Całe szczęście że Wasi polityczni idole staczają się w niebyt.
PS. Czy chwaliłem się już przyjęciem trzech dawek pfizera? i pomimo takiej ilości przeciwciał przechorowywałem COVID całkiem ciężko, choć bez hospitalizacji to było to moje najcięższe przeziębienie w życiu. Więc powodzenia wam szury życzę
Jak często zmieniasz maseczkę? Bo chirurg po każdej operacji, a czasem nawet w trakcie. Przez takich debili świat wygląda,jak wygląda. Niestety, większość jest głupia i potrzebuje Pana, który poprowadzi ich za rączkę.
Nie licz na zrozumienie wśród covidowych debili, oni w to święcie wierzą jak i w to, że grupa terrorystów z plastikowymi nożami sparaliżowała cały system obronny w USA w 2001 roku
A skutki długotrwałego niedotlenienia? Wdychasz to co wydychasz czyli dwutlenek węgla. Kiedyś gazowano pod przymusem w komorach dziś sami się na to godzicie. Tak jestem plaskoziemcem i wierzę w teorie spiskowe a ty załóż szmate i japa