Jak często zmieniasz maseczkę? Bo chirurg po każdej operacji, a czasem nawet w trakcie. Przez takich debili świat wygląda,jak wygląda. Niestety, większość jest głupia i potrzebuje Pana, który poprowadzi ich za rączkę.
hahha jaki diota. Z resztą nie brakuje tutaj, na sadolu, podobnych mu przygłupów.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówJuż nie chce mi się Wam odpisywać szury. Całe szczęście że Wasi polityczni idole staczają się w niebyt.
PS. Czy chwaliłem się już przyjęciem trzech dawek pfizera? i pomimo takiej ilości przeciwciał przechorowywałem COVID całkiem ciężko, choć bez hospitalizacji to było to moje najcięższe przeziębienie w życiu. Więc powodzenia wam szury życzę
Już nie chce mi się Wam odpisywać szury. Całe szczęście że Wasi polityczni idole staczają się w niebyt.
PS. Czy chwaliłem się już przyjęciem trzech dawek pfizera? i pomimo takiej ilości przeciwciał przechorowywałem COVID całkiem ciężko, choć bez hospitalizacji to było to moje najcięższe przeziębienie w życiu. Więc powodzenia wam szury życzę
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCo oni chcą? Taki słoń to przynajmniej chroni przed czymkolwiek w odróżnieniu od "kagaców" na ryjach reszty przygłupów.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Chyba nie wiesz jak działa taka maska. ciągniesz powietrze przez pochłaniacz, ale wydychasz bezpośrednio z płucek przez zaworek w masce do otoczenia. Jak jesteś nosicielem czegoś tam, to rozsiewasz pięknie zarazę dookoła.