To jest właśnie taktyka wszystkich niedowartościowanych użytkowników sieci- bezpodstawnie na kogoś naskoczyć, wywyższyć się kosztem zaatakowanej osoby i na końcu dać dyla. Miałeś o mnie wyrobioną opinię zanim jeszcze przystąpiłeś do tej parodii dyskusji.
Teraz zapewne przeczesujesz portal w poszukiwaniu innego "byle jakiego" użytkownika którego krytyka pozwoli ci podwyższyć swoją samoocenę. Jeśli rzeczywiście masz te 41 lat, to z nas dwóch właśnie ty wydajesz się bardziej byle jaki.
"Papatki".
Typie, nie stosuję żadnych taktyk. Raczej ty obnażasz swoje niedowartościowanie, pieniąc się, bo parę osób BARDZO SŁUSZNIE zwróciło ci uwagę. W kulturalny sposób.
A teraz wiem, że jesteś po prostu byle jaki, jak 95% tego społeczeństwa. Nie umiesz się przyznać do błędu.
Tak bardzo cię boli dupa, że nie potrafisz nawet zakończyć w momencie, w którym to zadeklarowałeś. Więc już nie wystawiaj się na dalsze kpiny z mojej strony i zrób tak, jak obiecałeś, bądź mężczyzną.
Ja przyznaję: nie cierpię takich postaw, jak twoja, i będę je tępił, kiedy tylko przyjdzie mi na to ochota. Nikt tego nie robi, dlatego mamy społeczeństwo idiotów w Polsce i w sumie nie tylko w Polsce.