podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.podpis użytkownika
Sialallalala@androgenius jeżeli faktycznie próbowałeś 65% substancji psychoaktywnych to naprawdę szacun. Ciekawe czy zdajesz sobie sprawę ile tego jest. policzyłeś wszystkie, że możesz powiedzieć że próbowałeś aż 65%, Samych kwasów i kwacho podobnych jest może koło 200. sama grupa 2C liczy około 20 o ile nie więcej. Pomijając wszystkie syropki dostępne u asfaltów, tego tam jest od c🤬ja, wszystkie te ich ziółka, roślinki, wywary. Z dupy sobie to 65% wyciągnąłeś.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Miałem na myśli oczywiście substancje dostępne bez konieczności odwiedzania laboratoriów szalonych naukowców, łącznie nazbierałoby się tego pewnie nieco ponad 100 różnych specyfików. Szacuję, że jest to mniej więcej 65% tego, co w różnych krajach można z mniejszymi lub większymi trudami zakupić "na ulicy". Mam zacząć wymieniać, żeby uściślić te moje szacunki?
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.