Wysłany:
2013-05-11, 15:45
, ID:
2116061
3
Zgłoś
No to lecimy, chciałem zrobić jakąś bardziej skonkretyzowaną listę, ale szkoda na to czasu:
Wszystko z zielska ( 90% popularnych odmian i hybryd, hasze, olejki, pyłki), niemal wszystkie śrdoki wziewne, koks, crack, speedball, hera, mdma i ponad 300 dość mocno zróżnicowanych pod względem składu i działania piguł, morfina, opium, amfa, metamfa, salvia, psylocybina, kilka rodzajów muchomorów, meskalina, lsd, ayahuasca, GHB, kodeina, podtlenek azotu, bardzo wiele inhibitorów MAO, mefedron, PCP, efka i pseudoefka, oksykodon czy jakoś tak, prozac, 3 rodzaje barbituranów ( nie pamiętam nazw, ze wschodu wiezione ), podtlenek azotu, DOM, jakieś leki nasenne. No i masa dopków, których składu nie próbuję nawet zgadywać: diablo, summer daze, amphibia i innych euforyków pokaźna gromadka plus kilka rodzajów tych ich śmiesznych ziółek. A, jeszcze adrenalina.
Kurna jest tego trochę, chyba nic nie pominąłem. Nawet jeśli nie stanowi to owych 65% i się troszkę zapędziłem to i tak nie o to w tym chodzi. Chodzi mi o to, że w miarę rozgrarnięta osoba poprzez używanie tego typu substancji nie robi nikomu nic złego.